ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/11/16

Προβλήματα στη λειτουργία του ΕΚΑΒ Κεντρικής Μακεδονίας, Βίντεο


Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Συνέντευξη ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργος Παλαιολόγου και ο διασώστης Γιώργος Βάγγος.

Η υγιεινή και η ασφάλεια των εργαζομένων, οι ιδιωτικές κλινικές και τα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων είναι ζητήματα που χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Με τα περιορισμένα κονδύλια δεν μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες του ΕΚΑΒ.

TV100THESSALONIKI 
Με τον αριθμό των αστέγων, των προσφύγων και των χρηστών ναρκωτικών ουσιών να αυξάνεται δραματικά τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, το ΕΚΑΒ καλείται να αντιμετωπίσει καθημερινά όλο και περισσότερα περιστατικά, σε συνθήκες υποχρηματοδότησης και ελλείψεων σε προσωπικό και εξοπλισμό.

Στην τελευταία τους συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Κωνσταντίνο Καρακατσιανόπουλο, οι εργαζόμενοι έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου, ζητώντας άμεση ενίσχυση του ΕΚΑΒ, για να μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις των καιρών.

ΕΚΑΒ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ(TV100-161116)
TV100THESSALONIKI


Δημοσιεύτηκε στις 17 Νοε 2016


Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργος Παλαιολόγου

Ο διασώστης Γιώργος ΒάγγοςΔείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews