ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/11/16

Λέσβος: Στο ΕΚΑΒ Μυτιλήνης ο Γιώργος Πάλλης


Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Λέσβος: Στο ΕΚΑΒ Μυτιλήνης ο Γιώργος Πάλλης
ert.gr

Συνάντηση με τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ στη Μυτιλήνη, είχε χθες Τετάρτη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάλλης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εργαζόμενοι παρουσίασαν στον βουλευτή, το σύνολο των θεμάτων που απασχολούν την υπηρεσία, ενώ έκαναν αναλυτική παρουσίαση της δράσης του ΕΚΑΒ το προηγούμενο διάστημα.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο θέμα της ανανέωσης των συμβάσεων των εργαζομένων που έχουν προσληφθεί μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ, καθώς επίσης και στην ανάγκη που υπάρχει για την κατασκευή νέου κτηρίου που θα φιλοξενήσει τις εγκαταστάσεις του τοπικού ΕΚΑΒ. Επιπλέον συζητήθηκε το θέμα της πρόσληψης γιατρού ο/η οποίος/α θα συνοδεύει τις κινητές μονάδες.

Με το τέλος της συνάντησης ο Γ. Πάλλης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το ΕΚΑΒ στο νησί μας κάνει ένα σπουδαίο έργο, από τη στιγμή που οι εργαζόμενοί του είναι αυτοί που πρώτοι τρέχουν για να σώσουν ζωές, όταν υπάρχει ανάγκη. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες σε αυτό, για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στην τοπική μας κοινωνία. Το προηγούμενο διάστημα έγιναν μεγάλες προσπάθειες έτσι ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες του, σε μέσα, εξοπλισμό και προσωπικό κάτι που σε μεγάλο βαθμό έγινε κατορθωτό. Οι κάτοικοι του νησιού μας, ακόμα και της πιο απομακρυσμένης περιοχής, πρέπει σήμερα να νιώθουν ασφαλείς! Υπάρχουν ωστόσο μια σειρά από θέματα, στα οποία συμφωνήσαμε με τους εργαζόμενους να εστιάσουμε από κοινού την προσοχή μας το επόμενο διάστημα, έτσι ώστε το τοπικό ΕΚΑΒ να μπορέσει να ανταπεξέλθει ακόμα καλύτερα στον ρόλο του. Σε αυτά τα πλαίσια, η ανανέωση των συμβάσεων των εργαζομένων μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ, αλλά ακόμα και η πρόσληψη νέου προσωπικού, ειδικότερα γιατρών, καθώς επίσης και η κατασκευή νέων κτηριακών εγκαταστάσεων, είναι αυτά, τα οποία θεωρούμε ότι πρέπει να ιεραρχήσουμε ως πρώτα».

Πηγή: ert.gr   Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews