ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/11/16

Άσκηση ετοιμότητας στο Νοσοκομείο Λαμίας με την συμμετοχή και του ΕΚΑΒ, Βίντεο


Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Μεγάλη άσκηση ετοιμότητας στο Νοσοκομείο Λαμίας
efthia.gr

Καταστροφικός σεισμός και πυρκαγιά στο Νοσοκομείο Λαμίας!…


Κινητοποιήθηκαν άμεσα τα οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Λαμίας, η 7η ΕΜΑΚ, το ΕΚΑΒ, η Τροχαία Λαμίας και το προσωπικό του Νοσοκομείου για την εκκένωση του χώρου, τη διάσωση και μεταφορά των τραυματιών σε ειδικές σκηνές που στήθηκαν, σε ανοιχτό χώρο, για τις πρώτες βοήθειες, την εξεύρεση αγνοούμενων, με τον ειδικό σκύλο της ΕΜΑΚ, καθώς και την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε στο κτίριο.


Όλα τα παραπάνω βέβαια αποτελούν μέρος του σεναρίου της μεγάλης άσκησης που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Λαμίας, στο πλαίσιο του προγράμματος διεξαγωγής προληπτικών ασκήσεων για την επιχειρησιακή ετοιμότητα της Διοίκησης και του εμπλεκόμενου προσωπικού του Νοσοκομείου στη διαχείριση εκτάκτων καταστάσεων σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο  “ΣΩΣΤΡΑΤΟΣ”, μετά από εντολή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (Ε.Κ.ΕΠ.Υ).

Στην άσκηση εκτός του διοικητικού, ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου Λαμίας, συμμετείχαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας, η 7η ΕΜΑΚ, το ΕΚΑΒ, η Τροχαία Λαμίας και η πολιτική προστασία του Δήμου Λαμιέων με τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Ζήσιμο.

Η άσκηση διήρκεσε περίπου τρεις ώρες, και μετά την ολοκλήρωσή της, ο Διοικητής του ΕΚΕΠΥ Νίκος Παπαευσταθίου μιλώντας στον φακό της efthia.gr εξέφρασε την ικανοποίησή του την όλη διαδικασία.

Δείτε τι είπε, όπως και οι διοικητές της ΠΥ Λαμίας Θρασύβουλος Ζαγγογιάννης, της 7ης ΕΜΑΚ Αντώνης Μίχας, της Τροχαίας Λαμίας Ανδρέας Κυρίτσης και του Νοσοκομείου Λαμίας Πάνος Ζυγούρης:

ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, Δ/ΤΗΣ ΕΚΕΠΥ - ΑΣΚΗΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ 28-11-2016

Δημοσιεύτηκε στις 28 Νοε 2016

Πηγή: efthia.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews