ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/11/16

Ο σύλλογος Ηπειρωτών προσέφερε υγειονομικό υλικό στο ΕΚΑΒ Ρόδου

Ο πρόεδρος της αδελφότητας κ. Χάρης Παπαγεωργίου και το μέλος κ.Παναγιώτης Τσόδουλος με τον συντονιστή του ΕΚΑΒ περιφέρειας Ν.Αιγαίου κ. Χαράλαμπο Τσιμπλέκα

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Ο σύλλογος Ηπειρωτών στο  πλευρό του ΕΚΑΒ Ρόδου
rodiaki.gr

Παρέδωσαν υγειονομικό υλικό στους διασώστες μας

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του συλλόγου Ηπειρωτών Ρόδου, του προέδρου τους κου Χάρη Παπαγεωργίου και του Γενικού Γραμματέα κου Παναγιώτη Τσόδουλου, προσφέροντας προς το ΕΚΑΒ απαραίτητο υγειονομικό υλικό.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο κος Παπαγεωργίου σημειώνεται ότι το δ.σ της αδελφότητας  Ηπειρωτών Ρόδου συνεχίζει την κοινωνική προσφορά και δράση του, προσφέροντας με χαρά και ευγνωμοσύνη, από το υστέρημά του συλλόγου, στους ακούραστους μαχητές των δρόμων και επειγόντων περιστατικών, στους ανθρώπους του ΕΚΑΒ, υγειονομικό υλικό, βάζοντας ένα λιθαράκι βοηθείας στους καθημερινούς τους αγώνες.

Ευχόμαστε – καταλήγουν οι Ηπειρώτες της Ρόδου στην ανακοίνωσή τους - από καρδιάς την απρόσκοπτη συνέχιση του δύσκολου έργου τους!

Σημειώνεται ότι μέσα στις επόμενες μέρες, το σωματείο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ θα προχωρήσει σε αναλυτικό ευχαριστήριο για όλους όσους έχουν συνεισφέρει αντίστοιχα προς το ΕΚΑΒ Ρόδου, με υγειονομικό υλικό.

Πηγή: rodiaki.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews