ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/11/16

Ασκήσεις ετοιμότητας για σεισμό στα νοσοκομεία Ναυπλίου, Άργους και Σπάρτης με την συμμετοχή ΕΚΑΒ και Πυροσβεστικής


Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Άσκηση ετοιμότητας για σεισμό στο νοσοκομείο Ναυπλίου (φωτο&βίντεο)
argolidaportal.gr

Άσκηση αντιμετώπισης σεισμού πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Ναυπλίου με την συμμετοχή του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής, σήμερα Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016.
Η δράση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του πανελλαδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού και διαπίστωσης της ετοιμότητας του προσωπικού των Νοσοκομείων στην αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και διαχείρισης κρίσεων, καθώς επίσης και της βελτιστοποίησης της συνεργασίας με τους εμπλεκομένους φορείς και κυρίως το Πυροσβεστικό Σώμα.
Την επίβλεψη της άσκησης την είχε κλιμάκιο του ΕΚΕΠΥ, παρουσία του Διοικητή Νικόλαου Παπαευσταθίου.Στην άσκηση ήταν παρών η διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας Αγγελική Φλώκου,ο αναπληρωτής διοικητής της Νοσοκομειακής μονάδας Ναυπλίου Γιώργος Φαράντος και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου Βασίλης Αλεξόπουλος.


Βίντεο στιγμιότυπα από την άσκηση και δήλωση του Διοικητή του ΕΚΕΠΥ Ν. Παπαευσταθίου

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΑΣΚΗΣΗ ΣΕΙΣΜΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ -ΕΚΑΒ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ
Argolida Portal


Βίντεο ο αναπληρωτής διοικητής της Νοσοκομειακής μονάδας Ναυπλίου Γιώργος Φαράντος 

Δημοσιεύτηκε 22/11/2016Σε σενάριο σεισμού στο Νοσοκομείο Άργους ασκήθηκαν προσωπικό, Πυροσβεστική Υπηρεσία και ΕΚΑΒ … (BINTEO)
argonafplia.gr

Άσκηση είχαμε σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο του Άργους για αντιμετώπιση περίπτωσης σεισμού.

Δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άργους σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ αντιμετώπισαν περιστατικά απεγκλωβισμού πολιτών σε συνθήκες σεισμού. Χρησιμοποιήθηκε γερανοφόρο όχημα και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέβασαν από τους ορόφους πολίτες που είχαν “εγκλωβιστεί”.

Στη συνέχεια άνδρες του ΕΚΑΒ προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και κράτησαν σε ασφαλές σημείο τους εγκλωβισμένους παρακολουθώντας ταυτόχρονα την εξέλιξη της υγείας τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο…

Σενάριο σεισμού στο Νοσοκομείο Άργους αντιμετώπισαν προσωπικό, Πυροσβεστική Υπηρεσία και ΕΚΑΒ
VD Media WebTV


Δημοσιεύτηκε στις 23 Νοε 2016


Πηγή: argonafplia.gr


Σενάριο σεισμού στο Νοσοκομείο Σπάρτης αντιμετώπισαν προσωπικό, Πυροσβεστική Υπηρεσία και ΕΚΑΒ
ionian channel

Άσκηση εκκένωσης πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο Σπάρτης στα πλαίσια του πανελλαδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού διαπίστωσης της ετοιμότητας του προσωπικού των Νοσοκομείων, στην αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και διαχείρισης κρίσεων. Η άσκηση είχε προσαρμοστεί στο νοσοκομείο και περιελάμβανε σενάριο τόσο για πυρκαγιά όσο και για σεισμό με σκοπό, όπως ανέφερε ο επιβλέπων Διοικητής ΕΚΕΠΥ κ. Παπαευσταυθίου , όχι να αξιολογηθεί κάποιος αλλά να μάθει το προσωπικό τους σωστούς τρόπους δράσης σε τέτοιες περιπτώσεις.

Έναρξη ασκήσεων ετοιμότητας νοσοκομείων 2016-2017
ionian channel


Δημοσιεύτηκε στις 23 Νοε 2016


Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews