ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/11/16

Πρόσκληση στα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Τομέα ΕΚΑΒ Πιερίας


Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο πρόεδρος του Ε.Κ.Α.Β. έχει την τιμή και την χαρά να σας προσκαλέσει στα εγκαίνια του νέου κτιρίου του τομέα Ε.Κ.Α.Β. Πιερίας που θα γίνουν την Κυριακή 06/11/2016 και ώρα 11:30π.μ., στο χώρο του παλαιού Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.


Φωτογραφία από την επίσκεψη του κου Διονύση Πασχάλη στο νέο κτίριο του Τομέα ΕΚΑΒ Πιερίας με το σωματείο και τους εργαζομένους

Το νέο κτίριο του Τομέα ΕΚΑΒ Πιερίας παραχωρήθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. Το Διεθνές ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου μετά από ενέργειες του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Πιερίας «Ο ΟΛΥΜΠΟΣ» ανέλαβε εξ ολοκλήρου τον εξωραϊσμό του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθώς και την διάθεση του απαραίτητου εξοπλισμού για την λειτουργία του Τομέα.

Το «Σωματείο Εργαζομένων Ε.Κ.Α.Β. Πιερίας "Ο ΟΛΥΜΠΟΣ"» απέδωσε τον τίτλο του επίτιμου προέδρου του σωματείου στον πρόεδρο του ιδρύματος κο Διονύση Πασχάλη για την για την προσφορά και το έργο του.

Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews