ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/11/16

Εκλέχθηκαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, μόνιμων υπαλλήλων, στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ


Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Ανεπίσημο αποτέλεσμα εκλογών για την ανάδειξη δύο αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων, μόνιμων υπαλλήλων, στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ.

Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία που έγινε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 για την ανάδειξη δύο (2) αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων μόνιμων υπαλλήλων της Κεντρικής Υπηρεσίας και των Παραρτημάτων, στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ.

Τελικό αποτέλεσμα/πανελλαδικό (ανεπίσημο)

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ      1162 ψήφοι

ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ    773 ψήφοι

ΕΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ 768 ψήφοι

Βάση των προσωρινών αποτελεσμάτων εκλέγονται ως τακτικοί εκπρόσωποι ο Δεβελόγλου Πρόδρομος από το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης με αναπληρωτή τον Μαλτέζο Χρήστο από το ΕΚΑΒ Αθήνας από τον πρώτο συνδυασμό και ο Θεοδωρόπουλος Ιωάννης από το ΕΚΑΒ Πάτρας με αναπληρωτή τον Μπόρα Μαρίνο από το ΕΚΑΒ Αθήνας από τον δεύτερο συνδυασμό.

Το επίσημο αποτέλεσμα των εκλογών καθώς και η σταυροδοσία θα ανακοινωθεί από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή τις επόμενες ημέρες.Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews