ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/11/16

Συνεχίστηκαν οι δράσεις για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων στο Γυμνάσιο-Λύκειο Βουκολιών με την συμμετοχή και του ΕΚΑΒ


Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Στο Γυμνάσιο-Λύκειο Βουκολιών συνεχίστηκαν οι δράσεις για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων (φωτό)
kriti24.gr

Συνεχίζεται σε σχολικές μονάδες του νομού Χανίων ο 3ος Κύκλος δράσεων αφιερωμένων στην Πρόληψη των Τροχαίων Ατυχημάτων και στην Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης του Ο.Η.Ε.

Σήμερα σειρά είχε το Γυμνάσιο και  Λύκειο Βουκολιών στον Δήμο Πλατανιά.Κατά τη διάρκεια της ημερίδας  οι μαθητές ενημερώθηκαν για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, ενώ παράλληλα παρακολούθησαν   Video για τα τροχαία ατυχήματα με τίτλο: «Για το Τίποτα».
Ακόμη πυροσβέστες ΕΚΑΒ και αστυνομία προχώρησαν σε επίδειξη απεγκλωβισμού.


Τις εκδηλώσεις διοργανώνουν η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Οικογενειών Τροχαίων Ατυχημάτων «Ο Άγιος Χριστόφορος», την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας & Αποκορώνου, την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου, όλους τους Δήμους της Π.Ε. Χανίων, την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, τις Διευθύνσεις A/θμιας και Β/θμας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, την Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Χανίων, το Ε.Κ.Α.Β. Χανίων, το Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας Δικτύου Μεταφορών (ΕΚΕΤΑ/ΙΜΕΤ) και το Τ.Ε. Ι. Κρήτης.

Πηγή: kriti24.gr
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews