ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/11/16

Ευχαριστήρια επιστολή σε διασώστες του ΕΚΑΒ


Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Ημερομηνία επιστολής 

Επειδή θεωρώ ότι τα καλά πρέπει να ακούγονται...

Σάββατο 12/11 νωρίς το μεσημέρι Άνω Γλυφάδα. Ο βαφτισιμιός μου 11 χρονών, πέφτει και χτυπάει το κεφάλι του στο προαύλιο του σχολείου και λιποθυμάει. Δεν χρειάζεται να πω για την αγωνία της μάνας αλλά και τη δική μου (είμαι νονά, άρα δεύτερη μάνα).
Το ασθενοφόρο φτάνει σε 11 λεπτά, παρά την κίνηση στους δρόμους. Δεν έχω λόγια για τον Μπάμπη, την Ελένη και τη γιατρό !!...Υπέροχοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ, έκαναν τα πάντα για το παιδί, να μας βοηθήσουν,  να μας σταθούν, να μας ηρεμήσουν. Μέχρι και που φτάσαμε στο Παίδων Αγ. Σοφία, ήταν εκεί δίπλα μας να μας κατατοπίσουν για τα πάντα και να μας καθησυχάσουν. Γι' αυτό το ΑΝΘΡΩΠΟΙ το γράφω με κεφαλαία !!...
Σήμερα Δευτέρα, το παιδί βγαίνει από το νοσοκομείο, δεν ήταν κάτι σοβαρό ευτυχώς. Αλλά δεν ξεχνάω την άψογη συμπεριφορά και την βοήθεια που μας πρόσφεραν.
Ευχαριστούμε το Air-Μπάμπης (!) για όλα !!! Συνεχίστε ό,τι κάνετε παιδιά, είστε φοβεροί!!...

Με εκτίμηση,

Μηλιώνη Μαίρη

Σημείωση: αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εστάλη μέσω του gadget "Φόρμα επικοινωνίας" στη διεύθυνση http://www.ekabnews.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews