ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/11/16

Αποδυνάμωση του ΕΚΑΒ Βόλου καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι-Με κομματικά κριτήρια οι μετακινήσεις, Βίντεο


Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Συνέντευξη στο AstraTV ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Μαγνησίας Κώστας Χατζησταματίου

Η συγκεκριμένη υπάλληλος που μετακινείται από το ΕΚΑΒ Βόλου στο ΕΚΑΒ Λάρισας είναι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ


Αποδυνάμωση του ΕΚΑΒ Βόλου καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι
thessaliatv.gr

Με κομματικά κριτήρια οι μετακινήσεις εργαζομένων στην Λάρισα

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Βόλου για την περαιτέρω αποδυνάμωση του καθώς , σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν σήμερα άρχισαν οι πρώτες μετακινήσεις σ άλλες Θεσσαλικές πόλεις.

Και όλα αυτά συμβαίνουν την στιγμή που ακόμη δεν έχει σταματήσει – τυπικά τουλάχιστον- η λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου που επρόκειτο τις επόμενες ημέρες να λειτουργήσει στην Λάρισα.
Μάλιστα όπως αναφέρει ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του ΕΚΑΒ Βόλου οι μετακινήσεις γίνονται όχι με αξιοκρατικά αλλά με κομματικά κριτήρια όπως αναφέρει ο κ Κώστας Χατζησταματίου.
Η συγκεκριμένη υπάλληλος που έχει επιλεγεί για να μετακινηθεί στην Λάρισα ήταν μεταξύ άλλων στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές.
Πλέον το ΕΚΑΒ του Βόλου μετρά μόνο απώλειες στο έμψυχο δυναμικό του τα τελευταία χρόνια που ολοένα και συρρικνώνεται. Αν προστεθεί και το διαχρονικό πρόβλημα του πεπαλαιωμένου στόλου των ασθενοφόρων τα προβλήματα μεγαλώνουν ακόμη περισσότερο.

Πηγή: thessaliatv.gr

ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΒΟΛΟΥ
AstraTV

Δημοσιεύτηκε στις 16 Νοε 2016Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews