ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/11/16

Αναφορά στην Βουλή από τον Νότη Μηταράκη: Επιτακτική η ανάγκη παραμονής των διασωστών μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ στο ΕΚΑΒ Χίου


Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Αύριο 19/11/2016 λήγει η σύμβαση συνολικά 50 διασωστών (ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρου) που έχουν κατανεμηθεί μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ στο παράρτημα ΕΚΑΒ Μυτιλήνης και στους τομείς ΕΚΑΒ Ρόδου (9), Μυτιλήνης (10), Σάμου (5), Χίου (9), Κω (9), Καλύμνου (3) και Λέρου (5)!!

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις για την παραμονή τους.
«ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ»-ΕΚΑΒ Χίου: Παρέμβαση Μηταράκη για παραμονή εργαζομένων
amanivoice-chios.gr

Με αναφορά του προς τον υπουργό Υγείας ο βουλευτής Χίου Νότης Μηταράκης ζητά να παραμείνουν στις θέσεις τους στο Νοσοκομείο της Χίου και στο ΕΚΑΒ 21 εργαζόμενοι που λήγουν οι συμβάσεις τους.

Ο κ. Μηταράκης διαβιβάζει προς τον υπουργό την επιστολή του διασώστη κου Κοσμά Κωνσταντίνου και το δημοσίευμα από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Αλήθεια» που αναφέρονται στην απόφαση να μην ανανεωθούν οι συμβάσεις γιατρών, νοσηλευτών κ.α. που εργάζονταν στο Νοσοκομείο Χίου και το ΕΚΑΒ.

«Οι συμβάσεις των 21 εργαζομένων λήγουν στις 19 Νοεμβρίου και όπως αναφέρεται σχετικά ”βοήθησαν σημαντικά στο να αντιμετωπιστούν σημαντικές ανάγκες όχι μόνο για τους πρόσφυγες αλλά και στην καθημερινή λειτουργία του Νοσοκομείου”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι λόγοι για τους οποίους προσελήφθησαν από το ΚΕΕΛΠΝΟ δεν έχουν εκλείψει και η πίεση που δέχεται το νοσοκομείο από το προσφυγικό – μεταναστευτικό εξακολουθεί να είναι μεγάλη. Για το λόγο αυτό είναι επιτακτική η ανάγκη παραμονής τους στο Νοσοκομείο και στο ΕΚΑΒ» αναφέρει ο κ. Μηταράκης..

Πηγή: amanivoice-chios.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews