ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/11/16

Το Τμήμα Μοτοσυκλετών Ταχείας Ανταπόκρισης ΕΚΑΒ συμπαραστάτης στον Μάκη Κορδάτο


Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Το Τμήμα Μοτοσυκλετών Ταχείας Ανταπόκρισης ΕΚΑΒ συμπαραστάτης στον Μάκη Κορδάτο
agriniolike.gr

Την συμπαράσταση στον Αγρινιώτη Μάκη Κορδάτο, που συμμετέχει στον αυριανό Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών,δηλώνει ο Τμήμα Μοτοσυκλετών Ταχείας Ανταπόκρισης Ε.Κ.Α.Β.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Είμαστε σε εγρήγορση για την αυριανή ημέρα Κυριακή13/11/2016 όπου ο Οργανισμός του ΕΚΑΒ Αθηνών μαζί με όλα τα Τμήματα του -όπως και το δικό μας- και με το ακούραστο έμψυχο δυναμικό του θα καλύψει υγειονομικά τον 34ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας τον Αυθεντικό.
Για άλλη μια φορά λοιπόν από πολύ νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα.
Επίσης θα θέλαμε να δηλώσουμε την συμπαράσταση μας πρός όλους αυτούς τις χιλιάδες των ανθρώπων που θα δηλώσουν το παρών τους αύριο και θα αγωνιστούν, και ειδικά σε έναν ακόμα "ξεχωριστό "αθλητή ...Τον Μάκη Κορδάτο.
Ο Μάκης Κορδάτος μετρά αντίστροφα για μία... παγκόσμια πρωτιά στον Μαραθώνιο της Αθήνας. Την ερχόμενη Κυριακή (13/11) θα γίνει ο πρώτος δρομέας στην Ιστορία που θα συμμετάσχει στα 42.195μ. της αυθεντικής διαδρομής, με αγωνιστικό τεχνητό μέλος. Η φανέλα του θα γράφει: «Φτάσε όπου δεν μπορείς».
Μάκη το Τμήμα Μοτοσυκλετών Ταχείας Ανταπόκρισης του Ε.Κ.Α.Β. Αθηνών είναι συμπαραστάτης σου στον δύσκολο αυριανό σου αγώνα και σου δηλώνουμε οτι το δικό σου σύνθημα πλέον θα είναι και δικό μας.θα σε δούμε στο δρόμο....
Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας άλλος συντοπίτης μας με καταγωγή από την Νέα Αβώρανη που υπηρετεί στο ΕΚΑΒ,ο Σπύρος Λαζούρας θα συνοδεύει με την μηχανή του τον πρώτο αθλητή,καθ'όλη την διάρκεια του αγώνα.
φώτο του αθλητή :praktoreio-sport.gr

Δημοσιεύτηκε 12/11/2016


Πηγή: agriniolike.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews