ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/11/16

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου παρέδωσε δύο ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ Λακωνίας


Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου παρέδωσε δύο ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ Λακωνίας
drt915.gr

Παραδόθηκαν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο ΕΚΑΒ Λακωνίας δύο υπερσύγχρονα οχήματα (van κλειστού τύπου) που πληρούν τις απαιτήσεις των Ευρωπαϊκών προτύπων.

Η προμήθεια των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η παράδοση των ασθενοφόρων έγινε από την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κα Αδαμαντία Τζανετέα παρουσία του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη κ. Η. Στρατηγάκου, του Αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ κ. Μυλωνά, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Η. Κανελλάκη, του Διευθυντή ΕΚΑΒ Τρίπολης κ. Μπακόπουλου, του υπεύθυνου του ΕΚΑΒ Σπάρτης κ. Π. Σκιαδά και διασωστών του ΕΚΑΒ Λακωνίας.

Σε δηλώσεις της η κ. Αδαμαντία Τζανετέα επισήμανε ότι προτεραιότητα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του  Περιφερειάρχη κ. Π. Τατούλη, είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών της δημόσιας υγείας. Σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα είναι απαραίτητη όσο ποτέ η   δημιουργία υποδομών στη δημόσια υγεία, με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου φροντίδας προς το κοινωνικό σύνολο όπως η προσθήκη των 19 κλινών στο Νοσοκομείο Σπάρτης αλλά και η προμήθεια ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ  από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοποννήσου 2014-2020.  

Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Δημοσιεύτηκε 22/11/2016

Πηγή: drt915.gr
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews