ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/11/16

Πόλεμος ανακοινώσεων ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας και Περιφέρειας Πελοποννήσου για τα ασθενοφόρα που παρέλαβε το ΕΚΑΒ Σπάρτης!


Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

«Η Υγεία δεν έχει κόμματα και χρώματα αλλά ανάγκη από διεκδικήσεις»

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας για τα Ασθενοφόρα που παρέλαβε το ΕΚΑΒ Λακωνίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας για τα Ασθενοφόρα που παρέλαβε το ΕΚΑΒ Λακωνίας.
report24.gr

Την Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου, το ΕΚΑΒ Λακωνίας παρέλαβε δυο καινούρια ασθενοφόρα οχήματα, με στόχο να ενισχυθεί η παροχή επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας στο νομό.

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε από τα τοπικά ΜΜΕ ότι 20 ημέρες αργότερα ο χώρος παράδοσης των ασθενοφόρων υπήρξε το Διοικητήριο, αντί της έδρας του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου βρίσκονται τα δυο ασθενοφόρα ήδη από τις αρχές του μήνα. Το γεγονός πως η προμήθεια των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, όπως αντίστοιχα έγινε και σε άλλες Περιφέρειες, δεν δικαιολογεί την μετακίνηση των οχημάτων από τον χώρο του ΕΚΑΒ με σκοπό την πραγματοποίηση της παραπάνω εκδήλωσης στο Διοικητήριο.

Επίσης, η επιλεκτική παρουσία προσκεκλημένων, δείχνει πρόθεση πολιτικής εκμετάλλευσης, πράγμα απαράδεκτο,  ενός τόσο σημαντικού γεγονότος για το σύστημα Δημόσιας Υγείας στον νομό.

Γραφείο Τύπου
ΝΕ Λακωνίας

Δημοσιεύτηκε 24/11/2016


Πηγή: report24.gr«Η Υγεία δεν έχει κόμματα και χρώματα αλλά ανάγκη από διεκδικήσεις»
notospress.gr

“ Η Περιφέρεια σχεδίασε, ενέταξε, υλοποίησε το έργο προμήθειάς τους και ορθώς παρέδωσε τα ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ ”

ΣΠΑΡΤΗ. Σε απάντηση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας η Αντιπεριφερειάρχης κα Αδαμαντία Τζανετέα προέβη στην κάτωθι δήλωση:

«Αξιότιμοι Κύριοι / Κυρίες
Αντί να ερίζετε για την πατρωνία των ασθενοφόρων που η Περιφέρεια σχεδίασε, ενέταξε και υλοποίησε το έργο προμήθειάς τους και ορθώς παρέδωσε προς το ΕΚΑΒ ενώ ταυτόχρονα υλοποιεί και το έργο των 19 κλινών στο Νοσοκομείο Σπάρτης καλό θα είναι η πίεσή σας να στραφεί προς την κυβέρνηση ώστε τα ασθενοφόρα να στελεχωθούν με τα απαραίτητα πληρώματα και τα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας του νομού μας με το απαραίτητο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Άλλωστε η θέση της Περιφέρειας είναι ότι  η Υγεία δεν έχει κόμματα και χρώματα και τα ασθενοφόρα παραδόθηκαν στους Λάκωνες πολίτες».

Πηγή: notospress.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews