ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/12/16

Δάκρυσαν ακόμα και οι τοίχοι στην ονοματοδοσία του επιχειρησιακού κέντρου του Εκαβ 2 ως Γιώργος Μπουμπούρης


Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Η σφήκα του Εκαβ


Ένας αξιόλογος άνθρωπος συνάδελφος και φίλος έφυγε πριν έναν χρόνο από κοντά μας ο Γιώργος Μπουμπούρης.

Ο εκδημήσας ο αγαπημένος μας Γιώργος δεν ήταν απλά ένα αξιόλογο άτομο, γεμάτο προσφορά και καλοσύνη, ήταν Ο αγωνιστής της ζωής, ήταν Ο φίλος, Ο συνάδελφος, θα μπορούσε κανείς να μιλάει, ώρες για το μεγαλείο της ψυχής του, και τις αρετές του. Πάλεψε με την επάρατη νόσο για πολλά χρόνια πάντα με το χαμόγελο και πάντα στις επάλξεις. Το έργο και η προσφορά του στο εκαβ ηταν κάτι μοναδικό και ανεπανάληπτο

Για όλους εμάς που τον ζήσαμε από κοντά, δεν χρειαζόταν η πινακίδα και η ονοματοδοσία του επιχειρησιακου κέντρου για να τον θυμόμαστε, το όνομα του θα είναι για πάντα χαραγμένο στην καρδιά και στο μυαλό μας.


Οι πρόγονοι μας όμως από αρχαιοτάτων χρόνων πίστευαν ότι η αρετή, η τιμιότης και η προσφορά, πρέπει να βραβεύονται! γιατί όπου βραβεύεται η αρετή, εκεί ξεφυτρώνουν άριστοι άνθρωποι. "οίς γάρ αρετής αθλα μέγιστα κείνται τήδε και άριστοι άνδρες αναφύονται" αναφέρει ο Περικλής στον επιτάφιο.


Έτσι λοιπόν όχι απλά για να σε θυμόμαστε η για να σε γνωρίσουν οι νεώτεροι συνάδελφοι Γιώργο Μπουμπούρη δώσαμε σήμερα με μία απλή και σεμνή τελετή, έτσι όπως σου άρμοζε, το όνομα σου στο επιχειρησιακό μας κέντρο, για να γίνεις ο φάρος που θα μας δείχνει τον δρόμο.About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews