ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/12/16

Δημόσιο-Αναγνώριση Προϋπηρεσίας: Έως 31.12.2016 η ολοκλήρωση της διαδικασίας


Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Με την εγκύκλιο ΔΙΔΑΔ/Φ.31.56/2417/οικ.31389 το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης καλεί τα αρμόδια υπηρεσιακά συμβούλια για την κατά προτεραιότητα και το αργότερο έως τέλος Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους εξέταση των αιτήσεων υπαλλήλων για την αναγνώριση προϋπηρεσίας εκτός δημοσίου τομέα κατ΄ εφαρμογή των σχετικών διατάξεων.
Δημόσιο-Αναγνώριση Προϋπηρεσίας: Έως 31.12.2016 η ολοκλήρωση της διαδικασίας
aftodioikisi.gr

Να έχουν ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες αναγνώρισης προϋπηρεσίας των δημοσίων υπαλλήλων από τον ιδιωτικό τομέα έως τις 31.12.16 καλεί, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, τα υπηρεσιακά συμβούλιο με εγκύκλιο της που πρόκειται να δημοσιευθεί τις επόμενες ώρες, η νέα υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη.

Η εγκύκλιος Γεροβασίλη έρχεται σε συνέχεια σχετικού δημοσιεύματος της aftodioikisi.gr σύμφωνα με το οποίο παρότι το σχετικό ΠΔ έχει εκδοθεί από τον περασμένο Ιούλιο και οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι έχουν εδώ και μήνες προσκομίσει τα δικαιολογητικά που απαιτούνται στις Διευθύνσεις Προσωπικού όπου υπάγονται, τα έγγραφα τους δεν έχουν προωθηθεί στα υπηρεσιακά συμβούλια «με πρόσχημα τον φόρτο εργασίας», όπως τονίζουν οι ίδιοι.  Μέχρι στιγμής, τα υπηρεσιακά συμβούλια ήταν παγωμένα «και τώρα λένε ότι δεν προλαβαίνουν να εξετάσουν τις περιπτώσεις», διαμαρτύρονται δημόσιοι υπάλληλοι, υπολογίζοντας ότι η καθυστέρηση έχει ξεπεράσει τους τρεις μήνες.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη καθυστέρηση που έχει υπάρξει στη διαδικασία. Όπως είχε γράψει η aftodioikisi.gr, τα ασφαλιστικά Ταμεία με προεξάρχων του ΙΚΑ υποστήριζαν ότι είτε δεν μπορούν να χορηγήσουν σχετικές βεβαιώσεις καθώς αναμένουν σχετικές διευκρινιστικές εγκυκλίους είτε, στην καλύτερη περίπτωση, ότι η διαδικασία επαλήθευσης θα χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε συνέχεια του σχετικού δημοσιεύματος, το θέμα είχε αντιμετωπιστεί τότε με διευκρινιστική εγκύκλιο Βερναρδάκη.


Πηγή: aftodioikisi.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews