ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/12/16

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της 4ης Πανελλήνιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης και Πρόληψης, Βίντεο


Κυριακή, 18/12/2016
ΕΚΑΒNews

4η Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης και Πρόληψης από το ΕΚΑΒ-«Μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ζωή»-

Εκπαιδευτικά σεμινάρια Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ) πραγματοποιήθηκαν από διασώστες του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της 4ης Πανελλήνιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης και Πρόληψης.
Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια έγιναν την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 (11:00-17:00) Θεσσαλονίκη - Λευκό Πύργο και
την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 (11:00-17:00) στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης- Πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού.4η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΒ (TV100-121216)
TV100THESSALONIKI


Με το σύνθημα «Μία εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ζωή», το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας διοργανώνει, από σήμερα έως τις 19 Δεκεμβρίου, την «4η Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης και Πρόληψης», η οποία είναι αφιερωμένη σε όλους τους γιατρούς, νοσηλευτές και διασώστες του ΕΚΑΒ που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Η θεσμοθέτηση της «Πανελλήνιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης και Πρόληψης» στοχεύει στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών για την πρόληψη των ατυχημάτων και των τραυματισμών, την παροχή βασικών γνώσεων για την υποστήριξη των ζωτικών λειτουργιών και την ανάδειξη του πολύπλευρου κοινωνικού έργου του ΕΚΑΒ.

Μιλούν: Βαγγέλης Σταμάτης(Διασώστης ΕΚΑΒ) και Χρήστος Ράμτσος (Διασώστης ΕΚΑΒ)

Δημοσιεύτηκε στις 13 Δεκ 2016
Ρεπορτάζ: Δέσποινα Κυρτζίδου, Κάμερα: Νίκος Κακολύρης

Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews