ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/12/16

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το ΕΚΑΒ Αλεξανδρούπολης στα πλαίσια της 4ης Πανελλήνιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης και Πρόληψης, Βίντεο


Κυριακή, 18/12/2016
ΕΚΑΒNews

4η Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης και Πρόληψης από το ΕΚΑΒ-«Μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ζωή»-

Εκπαιδευτικά σεμινάρια Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ) πραγματοποιήθηκαν από διασώστες του ΕΚΑΒ Αλεξανδρούπολης στα πλαίσια της 4ης Πανελλήνιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης και Πρόληψης.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια έγιναν την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 (09:00-14:00) στο Διδυμότειχο – 16η Μ/Κ Μεραρχία Πεζικού Διδυμοτείχου, την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016 (10:00-16:00) στην Αλεξανδρούπολη – Δημαρχείο και την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 (10:00-16:00) στην Ορεστιάδα – Κεντρική Πλατεία.


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: 4Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ  ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΒ
deltatv.gr
 
Το Ε.Κ.Α.Β., στο πλαίσιο 4ης πανελλήνιας εβδομάδας εκπαίδευσης και πρόληψης διοργάνωσε μια σειρά εκδηλώσεων, σε όλη τη χώρα, με στόχο την προσέγγιση, την ευαισθητοποίηση αλλά και στην εκπαίδευση των πολιτών, εκπαίδευση σχετική με την Καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και την χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.

15 EKAB PRWTES BOHTHEIES
ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


Δημοσιεύτηκε στις 17 Δεκ 2016
Πηγή: deltatv.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews