ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/12/16

Διασώστες του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης και δύο γιατροί επανέφεραν στη ζωή 71χρονο που έπαθε ανακοπή ενώ οδηγούσε


Παρασκευή, 16/12/2016
ΕΚΑΒNews

Διασώστες του ΕΚΑΒ και δύο γιατροί επανέφεραν στη ζωή 71χρονο που έπαθε ανακοπή ενώ οδηγούσε
lesvosnews.gr

Ανακοπή της καρδιάς υπέστη ο 71χρονος άνδρας, ο οποίος οδηγούσε προχθές το Ι.Χ. αυτοκίνητό  του στο 3ο χλμ του οδικού δικτύου Μυτιλήνης – Καλλονής και το οποίο εξετράπη της πορείας του και έπεσε επάνω στη μπάρα ασφαλείας.

Για καλή του τύχη, στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι διασώστες του ΕΚΑΒ, ενώ κατά σύμπτωση περνούσαν την ίδια ώρα από το σημείο όπου έπαθε την ανακοπή και δύο γιατροί του Κέντρου Υγείας Καλλονής.

Όλοι μαζί έπεσαν πάνω στο 71χρονο άνδρα και αφού τον επανέφεραν στη ζωή με τον απινιδωτή, του έδωσαν στη συνέχεια τις πρώτες βοήθειες με τα κατάλληλα φαρμακεία, το διασωλήνωσαν και κατάφεραν στο τέλος να τον φτάσουν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης με δική του αναπνοή.

Τώρα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης και οι θεράποντες γιατροί του κάνουν ότι μπορούν, για να βγει νικητής από τη μάχη που δίνει για τη ζωή του.

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους…

Και θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ, ότι το ΕΚΑΒ Μυτιλήνης ενώ έχει υπερδιπλασιαστεί το βάρος της εργασίας που προσφέρει λόγω και του μεταναστευτικού, εν τούτοις στις τελευταίες προκηρύξεις θέσεων προσωπικού για όλη την Ελλάδα, το παράρτημα της Μυτιλήνης εξαιρέθηκε και δεν ενισχύθηκε με ανθρώπινο προσωπικό.


Πηγή: lesvosnews.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews