ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/12/16

Απάντηση του ΕΚΑΒ για το: «Ακάλυπτη ακόμη και από ασθενοφόρα η Βόρεια Εύβοια»


Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Απάντηση του ΕΚΑΒ για το: «Ακάλυπτη ακόμη και από ασθενοφόρα η Βόρεια Εύβοια»
palmosev.gr

Λάβαμε την απάντηση στο άρθρο που αναρτήθηκε στις 28.11.2016 με θέμα «Ακάλυπτη ακόμη και από ασθενοφόρα η Βόρεια Εύβοια»,
και την δημοσιεύουμε, όπως έχει.

Παράλληλα να επισημανθεί πως ουδέποτε αναφερθήκαμε στην αποδοτικότητα, ή το φιλότιμο των εργαζομένων είτε του ΕΚΑΒ, είτε των Κέντρων Υγείας, που πολλές φορές προσφέρονται οικειοθελώς ενώ έχουν ρεπό να καλύπτουν τα περιστατικά.

Εσείς άλλωστε αναφέρετε στο κείμενο σας ότι αυτό ακριβώς έγινε και άνθρωποι που δεν είχαν βάρδια εξυπηρέτησαν γιατί το ασθενοφόρο από το σημείο του συμβάντος απείχε 2 ώρες! Αυτό το καταγράφετε εσείς κι όχι εμείς που μας χαρακτηρίζετε ανεύθυνους και ανακριβείς.

Άραγε αν υπάρξει οποιοδήποτε ατύχημα σε εργαζόμενο που είναι εκτός βάρδιας πως αυτός θα καλυφθεί;

Αν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την ώρα διακομιδής, ο εργαζόμενος που οικειοθελώς προσφέρει την εργασία του θα υποστεί και τις οποιεσδήποτε νομικές συνέπειες προκύψουν από αυτό;

Επειδή ζούμε στον τόπο και γνωρίζουμε τα προβλήματά του δεν υπάρχει λόγος για τέτοιες απαντήσεις και χαρακτηρισμούς αυτού του τύπου. Όλοι γνωρίζουμε δυστυχώς τις ελλείψεις που υπάρχουν και γνωρίζω πως δεν είναι ούτε δική μας, αλλά ούτε και δική σας αρμοδιότητα να λύσουμε το πρόβλημα υποδομής που υπάρχει!
Πηγή: palmosev.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews