ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/12/16

Ταλαιπωρία ασθενούς από βλάβη σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ


Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Ταλαιπωρία ασθενούς από βλάβη σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
myvolos.net

Απίστευτη ταλαιπωρία υπέστη σήμερα το πρωί μια εγχειρισμένη γυναίκα, η οποία παρουσίασε επιπλοκή και μεταφερόταν στη Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για εξέταση, αφού λόγω βλάβης στο ασθενοφόρο στο ύψος του Βελεστίνου, την παρέλαβε άλλο ασθενοφόρο από το Βόλο για να τη μεταφέρει στη Λάρισα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Νεφροπαθών Μαγνησία Βασίλη Γιαννάκο, πρόκειται για μια 65χρονη γυναίκα, που χειρουργήθηκε σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο Βόλου, αλλά λόγω μίας μικρής επιπλοκής, έπρεπε να γίνει μία ειδική εξέταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Ωστόσο, το ασθενοφόρο που την μετέφερε έπαθε βλάβη λίγο πριν τα διόδια μεταξύ Βόλου-Λαρίσης, στις 9 το πρωί και η 65χρονη χρειάστηκε να περιμένει περίπου μισή ώρα για να έλθει άλλο ασθενοφόρο από το Βόλο και να τη μεταφέρει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

“Εάν το περιστατικό ήταν επείγον, η γυναίκα θα είχε πεθάνει και μετά ποιος θα έπαιρνε την ευθύνη;», διερωτάται ο κ. Γιαννάκος, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη την κατάσταση και συμπληρώνει «μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και μάλιστα, πριν 20-25 ημέρες, που βρισκόμουν πάλι στην εθνική Βόλου- Λάρισας, συνέβη το ίδιο. Θα πρέπει επιτέλους οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος να ασχοληθούν με τα θέματα της υγείας».

Ο ίδιος κατέληξε σε μία σειρά προβλημάτων που δημιούργησε η βλάβη στο ασθενοφόρο, όπως η έλλειψη θέρμανσης, όταν δεν λειτουργεί η μηχανή του οχήματος, με συνέπεια την επιβάρυνση της υγείας τους ασθενούς, δεδομένων των χαμηλών θερμοκρασιών.

Πηγή: myvolos.netΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews