ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/12/16

Πρόεδρος εργαζομένων ΕΚΑΒ Μαγνησίας: Καταγράφονται πολλά προβλήματα στις ανταποκρίσεις του ΕΚΑΒ Βόλου, Βίντεο


Δευτέρα, 12/12/2016
ΕΚΑΒNews

Καταγράφονται πολλά προβλήματα στις ανταποκρίσεις του ΕΚΑΒ Βόλου
thessaliatv.gr

Μετά και την μεταφορά του τηλεφωνικού κέντρου του ΕΚΑΒ από τον Βόλο στη Λάρισα

Λίγες μόνο εβδομάδες λειτουργίας, μετά και την μεταφορά του τηλεφωνικού κέντρου του ΕΚΑΒ από τον Βόλο στη Λάρισα, χρειάστηκαν για να προκύψουν ήδη πάρα πολλά προβλήματα. 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ στον τομέα του Βόλου Κώστα Χατζησταματίου οι κλήσεις των περιστατικών πολλαπλασιάστηκαν. Σύμφωνα με τους εργαζόμενους το κέντρο όταν καλείται να διευθετήσει ένα περιστατικό που συνέβη στην Μαγνησία με το πλήρωμα του ασθενοφόρου πολλές φορές χρειάζεται να μιλήσει στο τηλέφωνο με τους συγγενείς του ασθενή για να το κατευθύνει σωστά, καθώς δεν γνωρίζουν οι άνθρωποι του κέντρου επακριβώς τις εν λόγω περιοχές.Οι εργαζόμενοι ζητούν «επιπλέον προσωπικό για να βγει ο φόρτος του τηλεφωνικού κέντρου καθώς το κέντρο μετά την μεταφορά επιβαρύνθηκε με επιπλέον περιστατικά και κλήσεις ημερησίως.

Ο πρόεδρος του «Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Μαγνησίας» Κώστας Χατζησταματίου

Ιδιαίτερα θετική κρίνεται η επίσκεψη, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στο Κ.Υ. Αργαλαστής, του διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, κ.Νέστορα Αντωνίου και του αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ κ.Μυλωνά, καθώς ανακοινώθηκε ότι, όχι μόνο δεν μετακινείται το ασθενοφόρο του Κ.Υ. Αργαλαστής, αλλά θα γίνει και σχεδιασμός για σύσταση τομέα ΕΚΑΒ στην ευρύτερη περιοχή της Αργαλαστής. Οι εργαζόμενοι όμως στο ΕΚΑΒ έχουν τις ενστάσεις τους για τις ανακοινώσεις που έγιναν.

Πηγή: thessaliatv.gr

Τελευταία ενημέρωση 12/12/2016, 21:30

Καταγράφονται πολλά προβλήματα στις ανταποκρίσεις του ΕΚΑΒ Βόλου 12 12 2016
Θεσσαλία Τηλεόραση

Δημοσιεύτηκε στις 12 Δεκ 2016

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews