ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/12/16

Το αίτημα απομάκρυνσης της Διευθύντριας του ΕΚΑΒ και ο «ΠΟΛΕΜΟΣ» ανακοινώσεων-Ο Θρακιώτης να είναι ήσυχος για τις υπηρεσίες του ΕΚΑΒ!, Βίντεο


Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ της Διευθύντριας και του προέδρου Δ.Σ. του ΕΚΑΒ!

Συνέντευξη της πρώην Διευθύντριας του ΕΚΑΒ Αλεξανδρούπολης κας Σοφίας Πετροπούλου – Παπαναστασίου στη ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Εξειδικευμένο και το επιστημονικού επιπέδου το προσωπικό του ΕΚΑΒ!

Ο Θρακιώτης πρέπει να είναι ήσυχος. Το ΕΚΑΒ έχει μια πολύ καλή ανάπτυξη, έχει πολλαπλασιάσει το προσωπικό του τα τελευταία χρόνια, έχει αντικαταστήσει το στόλο του, αυξήθηκαν οι δομές του, δημιουργήθηκαν τομείς και στάσεις ασθενοφόρων σε όλη την Θράκη, συντονίζουμε από ένα Συντονιστικό κέντρο για όλη την Θράκη, έχουμε ένα πολύ καλό συντονισμό, απορροφήσαμε τους υπαλλήλους των νοσοκομείων και οι διασώστες μας τους περιέβαλλαν με αυτή την προσοχή που πρέπει για να εκπαιδευτούν και να προχωρήσουν μαζί τους, κερδίσαμε σοβαρές δωρεές από την εκκλησία και πολλούς άλλους φορείς, διαχειριστήκαμε τεράστιες κρίσεις και τα βγάλαμε παρά πολύ καλά πέρα, θέσαμε κανόνες και αρχές για την απόλυτη τυπική διαδικασία σε όλες τις κινήσεις των ασθενοφόρων για να πιάνουν τόπο τα λεφτά του φορολογούμενου, οργανώθηκε η εκπαίδευση μας χάρη στους διασώστες που ασχολούνται με αυτό και εκπαιδεύσαμε πάρα πολλούς πολίτες σε όλη την Θράκη αλλά και συνεχιζόμενη εκπαίδευση στο προσωπικό!

Το ΕΚΑΒ είναι πολύ σοβαρή υπηρεσία.

Οι διασώστες μας κάθε φορά που πάνε σε ένα περιστατικό δίνουν και ένα κομμάτι από την ζωή τους, η δουλειά αυτή φθείρει τον διασώστη, που συμπάσχεις, διαχειρίζεσαι πολύ σοβαρά θέματα..

Αυτή η υπηρεσία αξίζει την στήριξη όλων μας!

Το ΕΚΑΒ είναι ένα δημόσιο σύστημα υγείας που δεν διαχωρίζει τον πρώτο πολίτη της πόλης από τον τελευταίο σε ότι αφορά το οικονομικό επίπεδο. Κρατάμε την «σκούφια μας» από την ιστορία του καλού Σαμαρείτη. Αυτό είναι η επείγουσα ιατρική.

Το ΕΚΑΒ θα πάει καλύτερα χάρη στους ανθρώπους του!


Το αίτημα απομάκρυνσης της Διευθύντριας του ΕΚΑΒ και ο «ΠΟΛΕΜΟΣ»  μέσω των ανακοινώσεων
ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Δειτε το Βίντεο:Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Δεν πιστεύω τίποτα . Περιμένω τον arxidiasosti να τοποθετηθεί για το θέμα που προέκυψε ώστε να μάθουμε την αλήθεια. Να μας πει δηλαδή με ποιο σχέδιο την φάγανε και ποια είναι η υφιστάμενη που αναφέρεται στην συνέντευξη που κλειδώθηκε ο Πρόεδρος στο γραφείο της και τι ακριβώς έγινε μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews