ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/12/16

Παραδόθηκε το ασθενοφόρο δωρεά από το Βέλγιο στο Κ.Υ. Μαντουδίου


Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Ταπεινά, χωρίς τυμπανοκρουσίες παραδόθηκε το ασθενοφόρο δώρο από το Βέλγιο στο Κ.Υ. Μαντουδίου
eviawelle.gr

Στο πνεύμα τον Χριστουγέννων, ταπεινά παραδόθηκε το Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, το Ασθενοφόρο με την επωνυμία «Αργώ 1» που δώρισε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου Saint Pierre Βρυξελλών στα πλαίσια της δράσης «Ιατρική Αλληλεγγύη στο Λαό της Ελλάδας» . Το ασθενοφόρο είναι εξοπλισμένο με καρδιογράφο, υπερηχογράφο, φορητό σπιρόμετρο και φορητό αναλυτή, Ιατροί του Κέντρου Υγείας Μαντουδίου εκπαιδεύτηκαν από τους δωρητές στη χρήση του εξοπλισμού.

Εάν μεγάλο ευχαριστώ στην Πρόεδρο του δικτύου Δημοσίων Νοσοκομείων των Βρυξελλών δρ. Faouzia Harich, την Πρόεδρο του ΔΣ του Νοσοκομείου St Pierre δρ. Pascale Peraita, τον Διευθυντή του Ιδρύματος St Pierre, Καθηγητή Michel Degueldre, τον Γενικό Γραμματέα του Ιδρύματος St Pierre, δρ. Patrick Vanalphen, τους 80 γιατρούς που ξεκίνησαν την πρωτοβουλία καθώς και τους Βέλγους πολίτες και ομογενείς μας που συνείσφεραν για να αγορασθεί το ασθενοφόρο. Φυσικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ στη δρα Χριστίνα Σανιδά (Πνευμονολόγο) με καταγωγή από την Χαλκίδα και το συμπατριώτη μας, δρ. Θεόδωρο Πλέρο (Γενικό Ιατρό) που εργάζονται στο Νοσοκομείο Saint Pierre, πού είναι οι εμπνευστές και υπεύθυνοι της Δράσης για την Εύβοια.

Να σημειωθεί ότι προτάθηκε από το Πανεπιστήμιο (CHU) της Λιέγης τηλεϊατρική στήριξη του ΚΥ Μαντουδίου και της κινητής μονάδας.

Πηγή: eviawelle.grΔείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews