ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/12/16

Πρόσκληση των πολιτών για συμμετοχή στα εκπαιδευτικά προγράμματα πρώτων βοηθειών του ΕΚΑΒ Ρόδου


ΕΚΑΒNews
Δευτέρα, 19/12/2016

Πρόσκληση των πολιτών για συμμετοχή στα εκπαιδευτικά προγράμματα πρώτων βοηθειών του ΕΚΑΒ Ρόδου

Το ΕΚΑΒ Ρόδου αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας για ενημέρωση και εκπαίδευση στις βασικές δεξιότητες διαχείρισης του επείγοντος (αναγνώριση, κλήση στο ΕΚΑΒ και πρώτες βοήθειες), δημιούργησε ομάδα ενημέρωσης - εκπαίδευσης των πολιτών.


Η ομάδα έχει ως σκοπό της την ενημέρωση των πολιτών για το ρόλο του ΕΚΑΒ και τη σωστή τηλεφωνική κλήση καθώς και την θεωρητική και πρακτική τους εκπαίδευση σε καταστάσεις που σχετίζονται με: Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση, αντιμετώπιση τραυματισμών και παθολογικών περιστατικών σε επείγουσες καταστάσεις καθώς επίσης και την σωστή χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή.

Τα εκπαιδευτικά αυτά προγράμματα αποτελούν μέρος μιας ενημερωτικής εκστρατείας πρόληψης, εθελοντισμού και αλληλεγγύης, για την προάσπιση της ασφάλειας του πολίτη, την επίτευξη της μείωσης του νεκρού χρόνου και την συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του ΕΚΑΒ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλούνται όσοι πολίτες, ομάδες πληθυσμού και φορείς επιθυμούν να συμμετέχουν στα εκπαιδευτικά σεμινάρια να δηλώνουν την συμμετοχή τους απευθυνόμενοι στους συντονιστές της εκπαιδευτικής - ενημερωτικής ομάδας:

Φιλήμονα Χατζησταμάτη
Τηλ: 6974499784

και

Παναγιώτη Σπανό
Τηλ: 6972710084

Θα τηρείται σειρά προτεραιότητας και θα χορηγείται  βεβαίωση παρακολούθησης.  

Εκπαιδευτική Ομάδα ΕΚΑΒ Ρόδου

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ

Δημοσιεύτηκε 17/12/2016About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews