ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/12/16

Κοινωνική προσφορά των δημοσιογράφων στο ΕΚΑΒ Ρόδου


Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Παραδόθηκε στον Τομέα ΕΚΑΒ Ρόδου επικοινωνιακός εξοπλισμός

Κοινωνική προσφορά των δημοσιογράφων της Ρόδου
ert.gr

Οι δημοσιογράφοι της Ρόδου, μέλη της Ένωσης Συντακτών Πελοποννήσου – Ηπείρου και Νήσων, διέθεσαν -και φέτος- το ποσό που προορίζετο για τη διοργάνωση Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης για τα παιδιά τους, στην ενίσχυση κοινωνικών δομών.
Στο πλαίσιο αυτό, παραδόθηκε ποσό της τάξης των 300 ευρώ στον Δωδεκανησιακό Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών που χρήζουν μεταμόσχευσης μυελού των οστών «ΡΟΔΑΥΓΗ».

Την επιταγή παρέλαβαν η αντιπρόεδρος του συλλόγου – Διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ρόδου Ντίνα Μαχαιρίδη και η ταμίας του συλλόγου Χρύσα Καραγιάννη.

Επίσης, αγοράστηκε και παραδόθηκε στο παράρτημα του ΕΚΑΒ στη Ρόδο, επικοινωνιακός εξοπλισμός προκειμένου να υποστηριχθεί με τον καλύτερο τρόπο μια από τις πιο νευραλγικές υπηρεσίες της περιοχής μας, αυτή των διασωστών του ΕΚΑΒ.


Το μηχάνημα παρέλαβε ο Γενικός Γραμματέας του σωματείου εργαζομένων του ΕΚΑΒ Ρόδου Βασίλης Λαπάκης και το μέλος του συλλόγου Φιλήμονας Χατζησταμάτης.

Η εργασιακή εκπρόσωπος των δημοσιογράφων Ελευθερία Πελλού, ανέφερε ότι η προσφορά αυτή έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια από τους δημοσιογράφους της Ρόδου και προορίζεται για την ενίσχυση κοινωνικών ομάδων, συλλόγων και σωματείων που αγωνίζονται για να προσφέρουν στην τοπική μας κοινωνία ό,τι καλύτερο.

Πηγή: ert.gr

 Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews