ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/12/16

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αλ.Μεϊκόπουλος εκφράζει την ικανοποίησή του για τη μη παραχώρηση του ασθενοφόρου Κ. Υ. Αργαλαστής στο ΕΚΑΒ!


Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Ο Αλ.Μεϊκόπουλος για την μη παραχώρηση του ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής στο ΕΚΑΒ
e-thessalia.gr

Την ικανοποίησή του για τη μη παραχώρηση του ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής στο ΕΚΑΒ εκφράζει ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και χαρακτηρίζει ιδιαίτερα θετική την επίσκεψη στο ΚΥ Αργαλαστής του διοικητή της 5ης ΥπΕ κ. Αντωνίου και του αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ κ. Μυλωνά, όπου και ανακοινώθηκε ότι όχι μόνο δεν μετακινείται το ασθενοφόρο του ΚΥ Αργαλαστής, αλλά θα γίνει και σχεδιασμός για σύσταση τομέα ΕΚΑΒ στην ευρύτερη περιοχή.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε ανακοίνωση του βουλευτή «Μετά από παρεμβάσεις, της τοπικής κοινωνίας, της αυτοδιοικητικής αρχής του δήμου Ν. Πηλίου, την στήριξη από την πρώτη στιγμή του αιτήματος να παραμείνει το ασθενοφόρο από την δημοτική σύμβουλο της δημοτικής παράταξης «Ν. Πήλιο δήμος ανατροπής και κοινωνικής αλληλεγγύης», κ. Τσερκέζη Κατερίνας, της διευθύντριας και του προσωπικού του ΚΥ και την άμεση στήριξη του αιτήματος από τον ίδιο αλλά και των άλλων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, το θέμα όχι μόνο λύθηκε αλλά η 5η ΥπΕ θα προχωρήσει και σε σχεδιασμό-μελέτη για την δημιουργία τομέα ΕΚΑΒ».

Πηγή: e-thessalia.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews