ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/12/16

Κραυγή απόγνωσης από τον ιατρό και Δημοτικό Σύμβουλο Κω κ. Σ. Λοϊζο για τα τεράστια προβλήματα λειτουργίας του ΕΚΑΒ


Τετάρτη, 14/12/2016
ΕΚΑΒNews

Κραυγή απόγνωσης από τον ιατρό και Δημοτικό Σύμβουλο Κω κ. Σ. Λοϊζο για τα προβλήματα στο νοσοκομείο μας
kosnews24.gr

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Κω και ιατρός κ. Σταμάτης Λοϊζος αναφερόμενος σε περιστατικό δικού του ανθρώπου, ο οποίος έχασε την ζωή του πριν λίγες ημέρες τόνισε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο μας λόγω των σοβαρών ελλείψεων κυρίως σε προσωπικό.

Ο κ. Λοϊζoς αναφέρθηκε στα τεράστια προβλήματα λειτουργίας στο ΕΚΑΒ αφού είναι αδύνατον να βγουν οι βάρδιες και να καλυφθούν οι ανάγκες με το προσωπικό που υπάρχει. Έχουν απομείνει μόνο 6 διασώστες, που σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξει 24ωρη λειτουργία και παροχή υπηρεσιών από το ΕΚΑΒ, εκτός όμως από τα προβλήματα στις βάρδιες αναφέρθηκε και σε μηχανήματα που υπάρχουν στο ασθενοφόρο και δεν λειτουργούν.

Ακόμα ένα σοβαρό πρόβλημα είναι ότι και το ασθενοφόρο το οποίο στάθμευε σε καθημερινή βάση στο Κ.Υ. Αντιμάχειας και παρείχε κάλυψη (για 12 ώρες περίπου) στους κατοίκους του νότιου μέρους του νησιού και όχι μόνο, σταμάτησε να βρίσκεται εκεί με αποτέλεσμα να χάνεται πολύτιμος χρόνος.

Να θυμήσουμε ότι το kosnews24.gr από τις 27 Νοεμβρίου έχει γράψει για αυτά τα σοβαρά προβλήματα .Παραθέτουμε το σχετικό link kosnews24.gr

Κάτω από τα όρια ασφαλείας η επιχειρησιακή ικανότητα του ΕΚΑΒ στην Κω -Απομακρύνθηκαν 9 διασώστες ασθενοφόρων

Πηγή: kosnews24.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews