ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/12/16

Μεγάλη άσκηση ετοιμότητας της Πυροσβεστικής στη Λήμνο με την συμμετοχή και του ΕΚΑΒ, Βίντεο


Τρίτη, 13/12/2016
ΕΚΑΒNews

«Κινηματογραφική» άσκηση της Πυροσβεστικής στη Λήμνο | Μεγάλη πυρκαγιά στο «Μαρούλα» (photos + mp3)
limnosfm100.gr

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη

Μεγάλη μυστική άσκηση ετοιμότητας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λήμνου και όλων των εμπλεκόμενων φορέων πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα στη Μύρινα, στην οποία χρησιμοποιήθηκε η πλειοψηφία των διαθέσιμων μέσων.

Για την άσκηση ήταν ενήμεροι μόνο ο Δήμος και οι Διοικητές των φορέων (Πυροσβεστική, Αστυνομία, Νοσοκομείο, ΕΚΑΒ) -με τους οποίους υπήρξε άψογη συνεργασία- ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ούτε το προσωπικό, τόσο των δυνάμεων ασφαλείας, όσο και του Νοσοκομείου και του ΕΚΑΒ, δεν γνώριζε αρχικά ότι συμμετέχει σε άσκηση.


Το σενάριο ήθελε μεγάλη φωτιά να έχει ξεσπάσει στο Κινηματοθέατρο «Μαρούλα» και εντός του κτιρίου να υπάρχουν εγκλωβισμένοι και τραυματίες, τους οποίους υποδύθηκαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ Λήμνου.

Αμέσως δόθηκε σήμα και στο σημείο βρέθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα, περιπολικά, όλα τα ασθενοφόρα, ενώ ειδοποιήθηκαν και οι εφημερεύοντες γιατροί του Νοσοκομείου.

Ακούστε όσα είπαν στον Παναγιώτη Σκαπέτη ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λήμνου κ. Μπιμπούδης, ο Αντιδήμαρχος Λήμνου, κ. Μοσχάκης, ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Λήμνου, κ. Μονοκρούσος, και η Διευθύντρια του ΙΕΚ Λήμνου, κα Βαφέα.

FM 100:. Άσκηση ετοιμότητας στη Λήμνο
FM 100 Λήμνος

Δημοσιεύτηκε στις 13 Δεκ 2016


Πηγή: limnosfm100.gr
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews