ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/12/16

Εκδήλωση για την Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού με παράδοση νέου Απινιδωτή στο Γαρδίκι Θεσπρωτίας, Βίντεο


Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

BINTEO: Εκδήλωση για την Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού με παράδοση νέου Απινιδωτή στο Γαρδίκι
paramythia-online.gr

Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, πραγματοποιήθηκε στο Γαρδίκι το βράδυ της Κυριακής, η εκδήλωση για την τοποθέτηση του νέου απινιδώτη,  δωρεά εθελοντών πολιτών και της ΟΛΗΓ ΑΕ.
Στην εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας και τον πολιτιστικό σύλλογο Γαρδικίου, το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν:
Οι βουλευτές Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης και Βασίλης Γιόγιακας, ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας & Κοινοτικών Ενισχύσεων Νικόλας Κάτσιος, η αντιδήμαρχος Σουλίου Κοινωνικής προστασίας & Αλληλεγγύης Βασιλική Ντούκα, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης  «Ενωτική Κίνηση για την Ανάπτυξη» Δημήτριος Σακαρέλης,  ο πρόεδρος της ΟΛΗΓ  ΑΕ Αντρέας Νταής, ο προϊστάμενος της Πυροσβεστικής Παραμυθιάς  Πυραγός Ευάγγελος Μπέλλος, καθώς και ο υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Παραμυθιάς Υπαστυνόμος Β’ Κωνσταντίνος Τσιάκος.
Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η περιφερειακή σύμβουλος Αντιγόνη Φίλη, ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε χαιρετισμούς, την παράδοση του απινιδωτή, ομιλία για την εθελοντική αιμοδοσία από την ιατρό Έφη Τζίμα καθώς και την απόδοση των πιστοποιητικών εκπαίδευσης των εθελοντών χρηστών ΑΕΑ, από την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τι συνέβη το βράδυ της Κυριακής στο Γαρδίκι.

Εκδήλωση για την Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού με παράδοση νέου Απινιδωτή στο Γαρδίκι
Paramythia-online.gr


Δημοσιεύτηκε στις 4 Δεκ 2016
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews