ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/12/16

Άσκηση στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» με την συμμετοχή και του ΕΚΑΒ, Φωτογραφίες & Βίντεο


Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς»: Τι συνέβη και βγήκαν έξω όλοι οι ασθενείς
newsbomb.gr

Εκκένωση του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» από προσωπικό και ασθενείς πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (21/12/2016), στο πλαίσιο άσκησης αντιμετώπισης των συνεπειών σεισμού.
Στην άσκηση, η οποία πραγματοποιήθηκε χωρίς να διαταραχθεί η κανονική λειτουργία του νοσοκομείου, συμμετείχε ιατρονοσηλευτικό, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό, ο 4ος Πυροσβεστικός Σταθμός και το Ειδικό Τμήμα Ιατρικής Καταστροφών (ΕΤΙΚ) του ΕΚΑΒ. Το γενικό συντονισμό είχε το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ).

Κατά τη διάρκεια της άσκησης, εκκενώθηκε το νοσοκομείο τόσο από προσωπικό όσο και από ασθενείς, και με τη βοήθεια γερανοφόρου οχήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενεργοποιήθηκε ιατρείο σε ειδική σκηνή που στήθηκε στο προαύλιο από το ΕΤΙΚ, καθώς και εναλλακτικός σταθμός νοσηλείας.

Μετά την επιτυχή λήξη της άσκησης, ο διοικητής του νοσοκομείου, Βασίλης Κεκερής, ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες, με ειδική αναφορά στους εθελοντές που έπαιξαν το ρόλο των ασθενών.

Δημοσιεύτηκε 21/12/2016

Πηγή: newsbomb.gr


Video Demetrios G. Pyrros


Φωτογραφίες Facebook Demetrios G. Pyrros G. PyrrosΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews