ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/12/16

Ξεκινάει η αξιολόγηση στο Δημόσιο: Το έντυπο - Οδηγίες συμπλήρωσης


Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Αξιολόγηση στο Δημόσιο: Το έντυπο - Οδηγίες συμπλήρωσης
epoli.gr

Υπεγράφη από την αρμόδια Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, η υπ’ αριθμ ΔΙΔΑΔ/Φ.32.14/750/οικ.30360/22-12-2016 Υπουργική Απόφαση, για τη μορφή και το περιεχόμενο των Εντύπων Έκθεσης Αξιολόγησης των υπαλλήλων, κατ’ εξουσιοδότηση των διατάξεων του Άρθρου 16 παρ. 5 του Ν. 4369/16.

Στην Υπουργική Απόφαση ορίζονται οι προδιαγραφές των εντύπων, τα κριτήρια πάνω στα οποία γίνεται η αξιολόγηση, τα πεδία που συμπληρώνονται και κάθε άλλη συναφής λεπτομέρεια που είναι απαραίτητη για τη ρύθμιση των ζητημάτων της αξιολόγησης.

«Με την υπογραφή της Υπουργικής Απόφασης υλοποιούνται οι προϋποθέσεις για την αντικειμενική και διαφανή αξιολόγηση των υπαλλήλων του Δημοσίου, υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις του Ν. 4369/2016», τονίζεται από το Υπουργείο Δ.Α.
Επισυνάπτεται το έντυπο και οι οδηγίες συμπλήρωσης


Δημοσιεύτηκε 23/12/2016

Πηγή: epoli.gr
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews