ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/12/16

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σωματείου Εργαζομένων στα Ιωάννινα


Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων του Σωματείου 7ης Περιφέρειας στα Ιωάννινα!

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 6 το απόγευμα στο κέντρο «Αλάνα» στα Ιωάννινα.


Σε μια κατάμεστη αίθουσα, με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα ο Άγιος Βασίλης άκουσε τις ευχές των παιδιών, παρέλαβε τα γράμματά τους και μοίρασε σε όλους δώρα, ενώ η κλόουν διασκέδασε και κατέπληξε με τα μοναδικά της κόλπα.Χρόνια πολλά και Καλή χρονιά!
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews