ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/12/16

Εκπαίδευση πολιτών από διασώστες του ΕΚΑΒ στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο


Δευτέρα, 12/12/2016
ΕΚΑΒNews


Αγρίνιο:(φωτο)Σε εξέλιξη η εκπαίδευση πολιτών στην αντιμετώπιση απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων
agriniolike.gr

Η εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Αγρινίου

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η δράση του Δήμου Αγρινίου, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Εκπαιδευτικής Εβδομάδας που πραγματοποιεί το ΕΚΑΒ,σήμερα, στη Κεντρική Πλατεία Αγρινίου δράση με σκοπό την εκπαίδευση των πολιτών στην αντιμετώπιση απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων. Η δράση  περιλαμβάνει  ανοικτή επίδειξη εκπαίδευσης  στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση, στην απόφραξη αεραγωγού, πνιγμού και επιληπτικής κρίσης.

Το πρόγραμμα της εκπαίδευσης πραγματοποιήτε από γιατρούς και διασώστες από το ΕΚΑΒ Πάτρας.


Απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και φορείς της πόλης οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για τη διαχείριση έκτακτων περιστατικών.
Η δράση ξεκίνησε στις 10:00 και θα ολοκληρωθεί στις 14:00


Ο αντιδήμαρχος Αγρινίου δήλωσε στο agriniolike.gr ότι ο σκοπός της σημερινής δράσης είναι η εκπαίδευση όλο και περισσότερων ατόμων ,ή η επανάληψη της εκπαίδευσης ατόμων οι οποίοι ήδη γνωρίζουν την ΚΑΡΠΑ και έχουν πιστοποιηθεί, σε συνεργασία του Δήμου Αγρινίου με το ΕΚΑΒ Αγρινίου και το ΕΚΑΒ Πατρών.
Στην δράση συμμετείχαν μαθητές της ΕΠΑΣ Βοηθών Νοσηλευτών Αγρινίου και το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου ΑγρινίουΠηγή: agriniolike.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews