ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/12/16

Εκδήλωση ενημέρωσης και εκπαίδευσης από το ΕΚΑΒ στην Πρέβεζα


Τρίτη, 13/12/2016
ΕΚΑΒNews

Εκδήλωση ενημέρωσης και εκπαίδευσης από το ΕΚΑΒ στην Πρέβεζα
atpreveza.gr

Την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής είχαν οι πολίτες της Πρέβεζας μέσα από την εκδήλωση ενημέρωσης και εκπαίδευσης σε πρακτικές δεξιότητες Βασικής Υποστήριξης της Ζωής που διοργάνωσε το πρωί της Δευτέρας το ΕΚΑΒ Πρέβεζας ακριβώς μπροστά από το δημαρχείο, με την ευγενική αρωγή και συνεργασία της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Πρέβεζας.


Από τις 11 το πρωί μέχρι και λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, πιστοποιημένοι εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ERC) στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής και τη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, έδωσαν απλές αλλά ταυτόχρονα σωτήριες συμβουλές για την Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση σε δεκάδες πολίτες της Πρέβεζας που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον όχι μόνο για να δουν τις επιδείξεις αλλά και για να συμμετάσχουν οι ίδιοι.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την καθιέρωση της Πανελλήνιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης και Πρόληψης (12 έως 19 Δεκεμβρίου 2016) ως τιμή στους αδικοχαμένους διασώστες του ΕΚΑΒ Δημήτρη Βουρβαχάκη και Βαγγέλη Κελαράκη και ανάλογες εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί από το ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας – Παράρτημα Ιωαννίνων και στις υπόλοιπες πρωτεύουσες των Νομών διοικητικής ευθύνης του (Ιωάννινα, Άρτα, Ηγουμενίτσα και Κέρκυρα).
Πηγή: atpreveza.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews