ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/12/16

Μεταφορά του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Ιστιαίας-Δηλώσεις προέδρου ΕΚΑΒ, Βίντεο


ΕΚΑΒNews
Δευτέρα, 19/12/2016

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ - ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΚΑΒ
istiaianews.blogspot.gr

Το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας επισκέφτηκε, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Κώστας Καρακατσιανόπουλος και ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Νέστορας Αντωνίου, στα πλαίσια της μεταφοράς του ΕΚΑΒ Ιστιαίας και την στέγαση του στο Κ.Υ. Ιστιαίας που σκοπό έχει την αμεσότητα στην επικοινωνία του προσωπικού και την καλύτερη αντιμετώπιση των περιστατικών.

Στην ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία των παραπάνω, της Δημάρχου Ιστιαίας Αιδηψού κ. Λίνας Ευσταθίου, του Υπεύθυνου ΕΚΑΒ Ν. Ευβοίας κ. Νίκου Κόκκου και του Υπεύθυνου Συντονιστικού Κέντρου ΕΚΑΒ κ. Χάρη Στεφανόπουλου, η Δήμαρχος έλαβε την πληροφόρηση ότι με τον νέο χρόνο το Κ.Υ. Ιστιαίας θα ενισχυθεί με επικουρικό ιατρικό προσωπικό.

ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
istiaianews

Δημοσιεύτηκε στις 19 Δεκ 2016

Την συζήτηση απασχόλησαν οι ελλείψεις σε αναλώσιμα με τον κ. Αντωνίου να αναφέρει πως οι δομές υγείας έχουν ξεκινήσει να πατούν στα πόδια τους, ήδη έχουν ξεκινήσει οι προμήθειες και η διανομή του υλικού, τονίζοντας πως «προτεραιότητα μας είναι προάσπιση της δωρεάν δημόσιας υγείας».

Επίσης έγινε αναφορά στην φημολογία για κατάργηση του τηλεφωνικού κέντρου του ΕΚΑΒ, ξεκαθαρίζοντας πως το 166 θα συνεχίσει να απαντά στις κλήσεις με ποιο εξειδικευμένο προσωπικό. «Η τεχνολογία μας δίνει την δυνατότητα κατάργησης του τηλεφωνικού κέντρου ΕΚΑΒ Χαλκίδας χωρίς να υπάρξει καμιά επίπτωση, έτσι εξοικονομήσαμε προσωπικό ώστε να βγάλουμε άλλο ένα ασθενοφόρο στους δρόμους» τόνισε ο κ. Καρακατσιανόπουλος.

Η Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ και τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ για την γόνιμη συνεργασία και τις διαβεβαιώσεις για τα θέματα υγείας που αντιμετωπίζει ο Δήμος. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τους διασώστες του ΕΚΑΒ Ιστιαίας που κάνουν τα αδύνατα δυνατά στην βοήθεια των συνανθρώπων μας.

Ακούστε στα βίντεο τις αποκλειστικές δηλώσεις στο ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS του Προέδρου ΕΚΑΒ κ. Κώστα Καρακατσιανόπουλου…

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΚΑΒ
istiaianews

Δημοσιεύτηκε στις 19 Δεκ 2016


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews