ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/12/16

Το ΕΚΑΒ επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Ν. Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, Βίντεο


Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Μαζί του οι πρώην Αντιπρόεδροι του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ Νίκος Κωστόπουλος και Βασίλης Ξυπολυτάς.

Ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του «Σωματείου Εργαζομένων, επισκέφθηκε το ΕΚΑΒ και συναντήθηκε με τα μέλη του δ.σ. στο γραφείο του σωματείου.

Ανακοίνωσε στην συνάντηση που είχε με το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ δωρεά του «Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος» για την αγορά νέων ασθενοφόρων οχημάτων.

Ο κος Μητσοτάκης έφτασε στο ΕΚΑΒ στις 11:00 συνοδευόμενος από τους πρώην αντιπροέδρους του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ Νίκο Κωστόπουλο και Βασίλη Ξυπολυτά. Μαζί του ήταν επίσης ο Θεόδωρος Κόλλιας (Γραμματέας Μισθωτών Ιδιωτικών και Δημοσίων Φορέων), ο Αθανάσιος Νέζης (σύμβουλος του κου Κυριάκου Μητοτάκη) καθώς και ο Βασίλης Κοντοζαμάνης (πρώην διοικητής Α΄ΥΠΕ).
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο Δ.Σ. του ΕΚΑΒ Κωνσταντίνο Καρακατσιανόπουλο και τον Συντονιστή Δ/ντη Ιατρικών Υπηρεσιών του ΕΚΑΒ Δημήτρη Πύρρο 
σε ασθενοφόρο όχημα


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Συντονιστικό Κέντρο ΕΚΑΒ Αθηνών

Ο κος Μητσοτάκης αφού συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ, επισκέφθηκε το Συντονιστικό Κέντρο του ΕΚΑΒ, συνομίλησε με τους εργαζόμενους τους οποίους και ευχαρίστησε για το έργο που προσφέρουν.

Συνάντηση με το «Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ»
Στην συνέχεια επισκέφθηκε το γραφείο του σωματείου. Το προεδρείο κατέθεσε υπόμνημα μα τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΕΚΑΒ και ακολούθησε διαλογική συζήτηση.  


Ο κος Μητσοτάκης ενημέρωσε ότι με δική του πρωτοβουλία, αφού είχε ενημερωθεί από τους εργαζόμενους και το σωματείο για την τραγική κατάσταση του στόλου των ασθενοφόρων οχημάτων, ήρθε σε επαφή με τον ιθύνοντα νου, του «Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος» κο Κωνσταντίνο  Δρακόπουλο και έχει εξασφαλίσει δωρεά ύψους 10 εκ. ευρώ για την αγορά νέων ασθενοφόρων καθώς και την οκταετή συντήρηση αυτών προσφορά του Ιδρύματος.
Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Γιώργος Μαθιόπουλος με τους πρώην αντιπροέδρους Δ.Σ. του ΕΚΑΒ Νίκο Κωστόπουλο και Βασίλη Ξυπολυτά

Σε ερώτηση για τον δημόσιο χαρακτήρα του ΕΚΑΒ διαβεβαίωσε ότι για τον ίδιο, καθώς είναι ενημερωμένος για το κοινωνικό έργο που επιτελεί και την προσφορά των εργαζομένων, το ΕΚΑΒ αποτελεί και θα συνεχίζει να αποτελεί τον σκληρό πυρήνα της πρωτοβάθμιας δημόσιας υγείας στην χώρα μας.

Πριν αναχωρήσει από το γραφείο του σωματείου, ο κος Μητσοτάκης δήλωσε: «Επιτελείτε το καθήκον σας υπό ιδιαίτερες συνθήκες. Η ελληνική κοινωνία σας περιβάλλει με την εμπιστοσύνη της. Είστε στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης των επειγόντων περιστατικών σε όλη τη χώρα. Δεσμεύομαι ότι το ΕΚΑΒ θα είναι στην πρώτη γραμμή. Θα βρίσκομαι στο πλευρό σας για ότι χρειαστείτε!»


 Στην συνέχεια συνοδευόμενος από το Σωματείο εργαζομένων και τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ επισκέφθηκε το συνεργείο και είδε από κοντά τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλουν οι εργαζόμενοι για την συντήρηση των υπαρχόντων ασθενοφόρων οχημάτων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Συνεργείο Οχημάτων του ΕΚΑΒ Αθηνών

Δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ)
Νέα Δημοκρατία

Δημοσιεύτηκε στις 24 Δεκ 2016Για το  ΕΚΑΒNews : Η Συντακτική Ομάδα

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews