ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/12/16

Ο Περιφερειάρχης Π.Τατούλης παρέδωσε τα δύο νέα ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ Μεσσηνίας


Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Ο Περιφερειάρχης Π.Τατούλης παρέδωσε τα δύο νέα ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ Μεσσηνίας
drt915.gr

Παραδόθηκαν, εχθές 8-12-2016, στο σταθμό του ΕΚΑΒ Καλαμάτας από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κο. Πέτρο Τατούλη, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κας Ε. Αλειφέρη, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχηκου Π.Μαντά, των Περιφερειακών Συμβούλων κας Α. Μπούζα, κου Α. Χρονά και κου Α. Γκούνη, καθώς και του Βουλευτή Μεσσηνίας κ.Κωνσταντινέα, 2 Υπερσύγχρονα Ασθενοφόρα, τα οποία θα συνεισφέρουν στην άμεση παροχή βοήθειας σε περιπτώσεις άμεσης ανάγκης μεταφοράς και προνοσοκομειακής φροντίδας στους πολίτες του Νομού Μεσσηνίας.


Η Περιφέρεια Πελοποννήσου με ιδιαίτερη ευαισθησία για τη φροντίδα του θεμελιώδους κοινωνικού αγαθού της Υγείας, υλοποίησε την αγορά και την παράδοση στο ΕΚΑΒ οκτώ ασθενοφόρων για την κάλυψη των άμεσων αναγκών των Νομών Αρκαδίας, Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας μέσω του ΕΣΠΑ 2014-2020. Πρόκειται για οχήματα Van κλειστού τύπου που πληρούν τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και παρέχουν την δυνατότητα μεταφοράς και βασικής υποστήριξης ζωτικών λειτουργιών για δύο ασθενείς ταυτοχρόνως. Παρέχεται δε αποτελεσματική ιατρική φροντίδα κατά την μεταφορά των ασθενών λόγω του ειδικά διαμορφωμένου θαλάμου των ασθενοφόρων.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συνεχίσει στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της να αναζητεί και να υλοποιεί δράσεις, οι οποίες θα ενισχύουν τις δομές υγείας και περίθαλψης  της επικράτειά της.  

Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Πηγή: drt915.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews