ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/12/16

Μάθημα ζωής στο κοινό από το ΕΚΑΒ Γιαννιτσών και Έδεσσας - Ευχαριστήριο


Δευτέρα, 12/12/2016
ΕΚΑΒNews

Σύλλογος Νεολαίας Πολυκάρπης: Ευχαριστούμε τους διασώστες του ΕΚΑΒ για την κοινωνική ευαισθησία τους και για την αμέριστη συμπαράστασή τους στις δραστηριότητες του συλλόγου μας!

Μάθημα ζωής στο κοινό !!! ΕΚΑΒ Γιαννιτσών
pozarnews.gr

Επίδειξη και ενημέρωση του ΕΚΑΒ Έδεσσας σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Γιαννιτσών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (10 Δεκ 16) μετά την πρόσκληση του Συλλόγου νεολαίας Πολυκάρπης, πάνω στην παροχή πρώτων βοηθειών.
Κατά την ενημέρωση, οι υπεύθυνοι του ΕΚΑΒ Έδεσσας και Γιαννιτσών πραγματοποίησαν μια άρτια και επιστημονική ενημέρωση (μάθημα ζωής στο κοινό) όσο αφορά τις βασικές ασκήσεις για την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση.
Στην συνέχεια το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του ΕΚΑΒ Έδεσσας και Γιαννιτσών προχώρησε σε επίδειξη πρακτικών ασκήσεων της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης σε πρόπλασμα (κούκλα).

Ευχαριστούμε τους διασώστες του ΕΚΑΒ για την κοινωνική ευαισθησία τους και για την αμέριστη συμπαράστασή τους στις δραστηριότητες του συλλόγου μας!

Θα ακολούθηση εκ νέου καινούργιο σεμινάριο πρώτων βοηθειών με ιδική ομάδα εκπαίδευσης από τα ΕΚΑΒ, και επίσης θα δίνετε στους πολίτες βεβαίωση - πιστοποίηση παρακολούθησης πρώτων βοηθειών από τα ΕΚΑΒ.

Με εκτίμηση το Δ.Σ

Πηγή: pozarnews.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews