ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/12/16

Πάτρα: Απίστευτο και όμως αληθινό! - Περίοικοι έσπρωχναν το ασθενοφόρο για να ξεκινήσει..


Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Πάτρα:Απίστευτο και όμως αληθινό- Περίοικοι έσπρωχναν το ασθενοφόρο για να ξεκινήσει
gnomip.gr

Μάρτυρες μιας πραγματικά απαράδεκτης κατάστασης, έγιναν όσοι βρίσκονταν το βράδυ της Τρίτης  στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στη συμβολή με την οδό Γεροκωστοπούλου.

Ένας άνδρας έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο έδαφος. Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο προσέγγισε το σημείο παρά το γεγονός ότι υπήρξε παρκαρισμένο αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών.

Το πρώτο εμπόδιο ξεπέραστηκε, οι διασώστες του ΕΚΑΒ μετέφεραν με φορείο τον άνδρα στο εσωτερικό του ασθενοφόρου και όλα φάνταζαν έτοιμα για την διακομιδή του στο εφημερεύων νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

Το όχημα δεν έπαιρνε μπροστά για περισσότερα από τρία λεπτά και ο οδηγός ζήτησε τη συνδρομή των περιοίκων οι οποίοι σπρώχνοντας(!!!) συνέβαλαν στην εκκίνηση του.

Τραγελαφικά γεγονότα κοντά στην απαρχή του 2017 που δεν τιμούν το προβληματικό κατά τα κοινώς λεγόμενα ΕΣΥ.  Κατά το παρελθόν στο ίδιο σημείο η καθυστέρηση προσέγγισης του ασθενοφόρου στον πεζόδρομο ελέω παρκαρισμένων οχημάτων οδήγησε στο θάνατο συμπολίτη μας που είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο.

Παράλληλα αξίζει να σημειώσουμε πως ναι μεν η απερισκεψία ορισμένων μπορεί να αποβεί μοιραία, ωστόσο μην ξεχνάμε ότι ούτε ο πεζόδρομος είναι προσβάσιμος από την μεριά της Ερμού αλλά και της Πατρέως για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης, όπως γίνεται σε όλους τους πεζόδρομους ανά την Ευρώπη.

Ειδικότερα, αν συμβεί ανάλογο περιστατικό ανάμεσα σε Ερμού και Ρήγα Φεραίου η πρόσβαση του ασθενοφόρου θα είναι αδύνατη, καθώς οι τσιμεντένιες μπάρες δεν μετακινούνται για τη διέλευση οχημάτων εκτάκτου ανάγκης.

Δημοσιεύτηκε 21/12/2016

Πηγή: gnomip.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews