ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/12/16

Παραχωρήθηκε το Ασθενοφόρο του Δήμου Παιονίας στο ΕΚΑΒ

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Πραγματοποιήθηκε τελικά χθες και επίσημα η παραχώρηση του ασθενοφόρου του Δήμου Παιονίας – Νομού Κιλκίς στη δύναμη του ΕΚΑΒ.

Το ασθενοφόρο αποτελεί μέρος της δωρεάς (πέντε ασθενοφόρων) που πραγματοποίησε τον Φεβρουάριο του 2016 η  ομοσπονδία εθελοντών Σαμαρειτών Γερμανίας προς της Ελλάδα με σκοπό την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης και είχε παραχωρηθεί στον Δήμο Παιονίας  με έδρα το  Κ.Υ Πολυκάστρου.

Αν και το ασθενοφόρο παραχωρήθηκε εκ νέου στο ΕΚΑΒ με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου από τις 30-06-2016, γραφειοκρατικές αγκυλώσεις καθυστέρησαν κατά ένα εξάμηνο την επίσημη ένταξη του στο στόλο του ΕΚΑΒ η οποία ευτυχώς από εχθές έγινε πραγματικότητα.

Βίντεο από την παραχώρηση του Δήμου:


Το νέο ασθενοφόρο θα αναβαθμίσει όχι μόνο της παρερχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες αλλά και θα εξασφαλίσει ένα άνετο εργασιακό περιβάλλον και για τους διασώστες του Κιλκις.

Στην σεμνή τελετή παράδοσης παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Καρακατσιανόπουλος Κωνσταντίνος, η Διευθύντρια της 2ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ κ. Ματσικούδη Χρυσή, ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Κουντενούδης Χρήστος , ο Διευθυντής του Κ.Υ. Πολυκάστρου κ. Περπερίδης Γεώργιος εκπρόσωποι της ομοσπονδίας των εθελοντών Σαμαρειτών, και εργαζόμενοι διασώστες του νομού Κιλκίς .

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΑΒΝews, σύντομα  αναμένετε και η δωρεά  άλλων δυο ασθενοφόρων (Κινητές μονάδες 4x4) πλήρως εξοπλισμένες οι οποίες θα είναι προσφορά της  (Trans Adriatic Pipeline - TAP) αγωγός φυσικού αερίου. 
Αν και η δωρεά γίνετε προς το νοσοκομείο Κιλκίς, έχει παρθεί ήδη η απόφαση για παραχώρηση προς το ΕΚΑΒ Κιλκίς.

 Ακολουθούν φωτογραφίες από την τελετή παράδοσης του ασθενοφόρου του Δήμου Παιονίας – Νομού Κιλκίς στη δύναμη του ΕΚΑΒ.

Φωτογραφικό Υλικό: Γιώργος Ζαχίλας (Υπεύθυνος Τομέα Κιλκίς)About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews