ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/1/17

Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ (Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2017)


Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews


Στους χώρους εργασίας της Κεντρικής Υπηρεσίας (Τηλεφωνικό Κέντρο – Συνεργείο Ασθενοφόρων) όπως καθώς και στις Αεροδιακομιδές (Αεροδρόμιο Ελευσίνας) βρέθηκε σήμερα Αντιπροσωπεία του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ για να κόψει τις πρωτοχρονιάτικες πίτες και να ευχηθεί χρόνια πολλά και καλή χρονιά στους Συναδέλφους που εργάζονται αυτές τις ημέρες.


Συγκεκριμένα ο πρόεδρος των εργαζομένων Μαθιόπουλος Γιώργος, ο αντιπρόεδρος Τσιατσιάνης Φάνης και το  μέλος του Δ.Σ. Εργαζομένων Χουλιάρας Βασίλης, σήμερα το πρωί επισκεφτήκανε το Συνεργείο του ΕΚΑΒ, ευχηθήκανε στους εργαζομένους και κόψανε την βασιλόπιτα του τμήματος.


Το φλουρί του συνεργείου, το οποίο συνοδευόταν και από 40 ευρώ δωροεπιταγή προσφορά του Σωματείου κέρδισε ο συνάδελφος του Συνεργείου Σκεπετάρης Δημήτριος.


Στην συνέχεια οι εκπρόσωποι των εργαζομένων παραβρέθηκαν στο Τηλεφωνικό Κέντρο του ΕΚΑΒ όπου ευχήθηκαν στους εργαζόμενους του τηλεφωνικού και κόψανε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του τμήματος.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων απεύθυνε χαιρετισμό στους διασώστες που επιχειρούσαν εκείνη την ώρα στην Αττική  διαμέσου του ασυρμάτου και τους ευχήθηκε χρόνια πολλά, καθώς  και τους ενημέρωσε πως έχουν μοιραστεί βασιλόπιτες σε όλες τις στεγάσεις ανεφοδιασμού όπου μπορούν να περάσουν και να  πάρουν καθώς και πως υπάρχουν τέσσερα φλουριά τα οποία αντιστοιχούν σε 40 ευρώ δωροεπιταγή το καθένα.Το φλουρί στο Τηλεφωνικό Κέντρο, το οποίο συνοδευόταν και από 40 ευρώ δωροεπιταγή προσφορά του Σωματείου κέρδισε ο ιατρός του ΕΚΑΒ Μαϊλης Νίκος. 

Στην συνέχεια οι εκπρόσωποι των εργαζομένων παραβρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας όπου ευχήθηκαν στους εργαζόμενους των αεροδιακομιδών και κόψανε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του τμήματος.

Το Φλουρί των αεροδιακομιδών και η  αντίστοιχη δωροεπιταγή των 40 ευρώ, έπεσε στο μέλος Δ.Σ. του Σωματείου Χουλιάρα Βασίλειο ο οποίος με την σειρά του παραχώρησε την δωροεπιταγή στο τμήμα των αεροδιακομιδών για αγορά καθαριστικών και χαρτικών. 

Για το ΕΚΑΒΝews: Η Συντακτική Ομαδα

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews