ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/1/17

Οι πρώτες κλήσεις του 2017 σε Άμεση Δράση, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα


Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017
ΕΚΑΒNewsΑυτές είναι οι πρώτες κλήσεις του 2017 σε Άμεση Δράση, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη
thestival.gr

Η αλλαγή του χρόνου βρίσκει κάποιους από τους άντρες και τις γυναίκες των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης στις επάλξεις. Η καταγραφή των πρώτων κλήσεων του έτους που δέχονται άμεση δράση, πυροσβεστική και ΕΚΑΒ από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αποτελεί παράδοση.

Το thestival.gr σας παρουσιάζει τις πρώτες κλήσεις που δέχτηκαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Θεσσαλονίκης στα πρώτα λεπτά του νέου έτους.

Το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε την πρώτη κλήση του έτους στις 00:01. Η κλήση αφορούσε πρόκληση φθοράς σε σταθμευμένο ΙΧ από πυροτέχνημα στην οδό Π. Π. Γερμανού 35 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η πρώτη κλήση που δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο νέο έτος έγινε στις 00:01 και αφορούσε το ίδιο περιστατικό με την πρώτη κλήση στην Άμεση Δράση. Όπως αποδείχτηκε, ωστόσο, η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και της Άμεσης Δράσης ήταν άσκοπη καθώς δεν υπήρξε περιστατικό φωτιάς ούτε προκλήθηκαν φθορές σε ΙΧ. Η ηλικιωμένη γυναίκα που κάλεσε Αστυνομία και Πυροσβεστική θεώρησε ότι η λάμψη από τον πυρσό που άναψε νεαρός στη μέση του δρόμου ήταν η αρχή πυρκαγιάς.

Η πρώτη κλήση του 2017 στο ΕΚΑΒ καταγράφηκε στις 00:01. Η κλήση αφορούσε τροχαίο ατύχημα στην οδό Βασιλίσσης Όλγας. Οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε σε βιτρίνα καταστήματος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Δημοσιεύτηκε 1/1/2017

Πηγή: thestival.grΤα πρώτα συμβάντα του 2017 για τη Λάρισα: Φωτιά σε κάδο, τροχαίο και λιποθυμία
onlarissa.gr

Πώς μπήκε το 2017 στη Λάρισα; Τι συνέβη τις πρώτες ώρες του νέου έτους; Ποιά ήταν τα πρώτα περιστατικά στα οποία κλήθηκαν να απαντήσουν και να αναλάβουν δράση τα σώματα ασφαλείας και το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του onlarissa.gr, η πρώτη κλήση στην άμεση δράση, δηλαδή το 100, της αστυνομίας ήταν για ένα τροχαίο ατύχημα με, ευτυχώς, υλικές ζημιές, στη 1 τα ξημερώματα της πρωτοχρονιάς.

Νωρίτερα, είκοσι λεπτά αφότου μπήκε το 2017, το ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση για ασθενοφόρο για άτομο που είχε αδιαθεσία από παθολογικά αίτια.

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στη Λάρισα, η πρώτη κλήση έγινε περί τις 4 τα ξημερώματα για έναν κάδο που είχε πάρει φωτιά.

Δημοσιεύτηκε 1/1/2017

Πηγή: onlarissa.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews