ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/1/17

Κυριάκος Μητσοτάκης: Είναι αδιανόητο να μην έχει η Κως 24ωρη κάλυψη υπηρεσιών από το ΕΚΑΒ!


Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΠΑΤΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΣΤΗΝ ΚΩ!

Κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου λιποθύμησε αξιωματικός της Αεροπορίας. Δεν στάθηκε δυνατό να διακομιστεί μέσω ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο διότι δεν υπήρχε βάρδιαΔιακομίστηκε τελικά με ασθενοφόρο του Στρατού!

Στις 19/11/2016 οι υπουργοί υγείας δεν ανανέωσαν την σύμβαση συνολικά 50 διασωστών που είχαν συνάψει συμβάσεις μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ εκ των οποίων οι 9 προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στο νησί της Κω!

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ με δελτίο τύπου στις 10/11/2016 είχε επισημάνει το μεγάλο πρόβλημα στην επιχειρησιακή ικανότητα του ΕΚΑΒ.

Το ΕΚΑΒNews είχε αναδείξει την υποστέλεχωση του Τομέα ΕΚΑΒ Κω από τον Σεπτέμβριο του 2015. Τότε υπήρχαν μόλις 3 διασώστες στο νησί. Με την προκήρυξη 7Κ 2014 προσλήφθηκαν άλλοι 3 και η δύναμη του ΕΚΑΒ είναι 6 διασώστες με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές κενές βάρδιες καθώς για την 24ωρη στελέχωση απαιτούνται τουλάχιστον 10.

Κ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ Η ΚΩΣ 24ΩΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΒ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ ΔΗΡΑΣ

Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιαν 2017


Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews