ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/1/17

Προτάσεις για αλλαγή προγράμματος σε Εορταστικές Περιόδους έως 31/1/2017


Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ
Αθήνα 18-01-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: Προτάσεις για αλλαγή προγράμματος σε Εορταστικές περιόδους

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ σας ενημερώνει ότι σε επόμενη γενική συνέλευση, η οποία θα  πραγματοποιηθεί μέσα στον μήνα Φεβρουάριο, θα παρουσιαστούν προτάσεις για ενδεχόμενη αλλαγή του προγράμματος κατά τις Εορταστικές περιόδους ώστε όλοι οι εργαζόμενοι να περνούν κάθε χρόνο, κάποιες από τις εορταστικές ημέρες δίπλα στις οικογένειες τους.
Η ενέργεια αυτή γίνεται μετά από πολλά αιτήματα συναδέλφων.
Αν κάποιος συνάδελφος έχει να καταθέσει κάποια πρόταση που αφορά την αλλαγή του προγράμματος κατά την περίοδο των Εορτών, παρακαλούμε να την κοινοποιήσει αλλά και να την παρουσιάσει στο Σωματείο έως και την 31/1/2017 ώστε να τεθεί στους εργαζόμενους για ενημέρωση, συζήτηση και ψηφοφορία στην γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Φεβρουαρίου.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Μαθιόπουλος Γεώργιος Μπαρκονίκος Χρήστος


Δείτε στο ΕΚΑΒNews Για το  ΕΚΑΒNews : Βασίλης Χουλιάρας

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews