ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/1/17

Εκπαίδευση – Πολιτών, Εκπαιδεύομαι (συνεχιζόμενη) από το ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας σε Ηγουμενίτσα και Ιωάννινα


Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Εκπαίδευση πολιτών και συνεχιζόμενη εκπαίδευση από το ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας σε Ηγουμενίτσα και Ιωάννινα.


ΕΚΑΒ 7ΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ -  ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

«Εκπαίδευση – Πολιτών, Εκπαιδεύομαι (συνεχιζόμενη)»    

Στα πλαίσια της δια βίου εκπαίδευσης ο διευθυντής του ΕΚΑΒ 7Ης Περιφέρειας – Παράρτημα Ιωαννίνων κ. Παπαδιώτης Βασίλειος αφού ευχαρίστησε τους διασώστες για το αμείωτο ενδιαφέρον και τον ζήλο που επιδεικνύουν ώστε να υλοποιηθεί το πρόγραμμα «εκπαιδεύω και εκπαιδεύομαι» , απένειμε τα συγχαρητήρια σε όλους τους διασώστες του ΕΚΑΒ, αλλά και στους πολίτες που συνεχίζουν να παρακολουθούν τα μηνιαία προγράμματα «Πρώτες βοήθειες για τον Πολίτη», τόσο στην έδρα του Παραρτήματος όσο και στους τομείς ευθύνης του.

Τελειώνοντας  ο διευθυντής εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι διασώστες επιτελώντας κυριολεκτικά λειτούργημα  με την απρόσκοπτη και και συχνά υπεράνθρωπη παροχή ποιοτικών προνοσοκομειακών υπηρεσιών υγείας στον πολίτη.

Ειδικότερα στις 14 και 15 Ιανουαρίου υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης στην Ηγουμενίτσα καθώς επίσης στις 17 και 18  το ίδιο πρόγραμμα στο Παράρτημα Ιωαννίνων. Παράλληλα  στα  Ιωάννινα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία στις  26 και 27 του ίδιου μήνα η εκπαίδευση των συμπολιτών μας. Στο ΕΚΑΒ 7Ης Περιφέρειας – Παράρτημα Ιωαννίνων Διευθυντής και Διασώστες πιστεύουν πια ότι ΕΚΑΒ και Εκπαίδευση είναι αρμονικά συνδεμένα μεταξύ τους.

Πρόγραμμα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης
Ηγουμενίτσα 14 & 15/1/2017Πρόγραμμα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης
Ιωάννινα 17 & 18/1/2017

Εκπαίδευση πολιτών
Ιωάννινα 26 & 27/1/2017
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews