ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/1/17

Επιχείρηση διάσωσης ΕΚΑΒ, Λιμενικού και Πυροσβεστικής 70χρονου ψαρά από βραχώδης παραλία της Λίνδου - Βίντεο


Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 70χρονου ψαρά ο οποίος στην προσπάθεια του να φτάσει σε σημείο που ήθελε προκειμένου να ψαρέψει μαζί με τους φίλους του, γλίστρησε και έσπασε το πόδι του.

Η παρέα η οποία αποτελούνταν από άλλα τρία άτομα ξεκίνησε νωρίς σήμερα το πρωί, πορεία μίας περίπου ώρας από προσβάσιμο σημείο με αυτοκίνητο σε ερημική βραχώδης παραλία ανοιχτά της Λίνδου με σκοπό να ψαρέψουν.

Επιχείρηση διάσωσης ΕΚΑΒ, Λιμενικού και Πυροσβεστικής
Αμέσως οι φίλοι του 70χρονου κάλεσαν το ΕΚΑΒ και το Λιμεναρχείο Λίνδου. Η ομάδα διάσωσης αποτελούμενη από  δυο διασώστες του ΕΚΑΒ Ρόδου, δυο Πυροσβέστες από το κλιμάκιο στα Λάερμα και έναν Λιμενικό με την βάρκα ενός ψαρά της περιοχής προσεγγίσανε το σημείο που ήταν ο 70χρονος.

Αφού προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους διασώστες του ΕΚΑΒ και έγινε ακινητοποίηση του τραυματία στην συνέχεια μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και από εκεί στο Νοσοκομείο τη Ρόδου.Δημοσιεύτηκε 22/1/2017

Διάσωση στη Λίνδο με Πυροσβεστική υπηρεσία και Λιμενικό !!


Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιαν 2017Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews