ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/1/17

Το ΕΚΑΒ Παραμυθιάς επισκέφθηκε η δήμαρχος στην αλλαγή του χρόνου


Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Το ΕΚΑΒ Παραμυθιάς επισκέφθηκε η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση και ο Πρόεδρος της ΔΚ Παραμυθιάς Γεώργιος Καλόγηρος στην αλλαγή του χρόνου!

Σε ΕΚΑΒ, Κέντρο Υγείας, Αστυνομία και Πυροσβεστική, Μπραΐμη και Καλόγηρος με την αλλαγή του χρόνου +Φωτογραφίες
paramythia-online.gr

Τo προσωπικό υπηρεσίων της Παραμυθιάς που είχαν βάρδια στην αλλαγή του χρόνου και πιο συγκεκριμένα το ΕΚΑΒ, το κέντρο υγείας, την Πυροσβεστική και την Αστυνομία, επισκεφτήκαν λίγο μετά την έλευση του 2017, η Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση και ο Πρόεδρος της ΔΚ Παραμυθιάς Γεώργιος Καλόγηρος.

Και οι δύο τους αντάλλαξαν τις εορταστικές ευχές με το προσωπικό της βάρδιας των υπηρεσιών, με την Δήμαρχο να προσφέρει σε όλους την παραδοσιακή Βασιλόπιτα.

Δημοσιεύτηκε 1/1/2017
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews