ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/1/17

Κατάθεση Μηνυτήριας Αναφοράς ΠΟΕΔΗΝ και Αγωγή αποζημίωσης κατά του κυρίου Πολάκη


Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews  • Τετάρτη 18/1/2017 12:30 το μεσημέρι στο κτίρο 16 των Δικαστηρίων (Σχολή Ευελπίδων) η ΠΟΕΔΗΝ καταθέτει Μηνυτήρια Αναφορά και Αγωγή Αποζημίωσης κατά του κυρίου Πολάκη

Την Τετάρτη η ΠΟΕΔΗΝ 18/1/2017 12:30 το μεσημέρι στο κτίριο 16 των Δικαστηρίων (Σχολή Ευελπίδων) θα καταθέσει Μηνυτήρια Αναφορά και Αγωγή αποζημίωσης κατά του κου Πολάκη για την αποκατάσταση του κύρους της Ομοσπονδίας και του Προέδρου.
Διεκδικεί την επιδίκαση ποσού 100.000 ευρώ το οποίο θα διατεθεί εξ ολοκλήρου στα Νοσοκομεία για αγορά υλικών και επισκευή του Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού τους. Η Μηνυτήρια Αναφορά θα κατατεθεί από το Προεδρείο της ΠΟΕΔΗΝ και τη Νομική Σύμβουλο κα Μαρία Τσίπρα.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Πηγή: poedhn.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews