ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/1/17

Τον Τομέα ΕΚΑΒ Κύμης επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ


Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Facebook Τομέας ΕΚΑΒ Κύμης
Σήμερα 15.01.2017 επισκέφτηκε τον Τομέα μας ή Διοίκηση του Ε.Κ.Α.Β και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος κος Κώστας Καρακατσιανοπουλος μαζί με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας για ένα και μοναδικό λόγο, να μάς σφίξουν το χέρι και να μας ευχαριστήσουν για την μεγάλη προσπάθεια που κάναμε εμείς σαν ΕΚΑΒ οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Κύμης και οι Πυροσβεστική Κύμης, όπου και επισκέφτηκαν.

Για μας είναι μια μικρή ικανοποίηση όταν η Υπηρεσία σου αν μη τι άλλο στο αναγνωρίζει παρότι δεν κάναμε τίποτε άλλο εκτός από το καθήκον μας απέναντι στο συνάνθρωπο μας.
Άνοιξε επιτέλους ο δρόμος για το Νοσοκομείο Κύμης.
lala-to.blogspot.gr

Σήμερα στις 14.1.20016 ακριβώς μία εβδομάδα από τον ερχομό των ακραίων χιονοπτώσεων στην Κύμη άνοιξε ο δρόμος και αποκαταστάθηκε η πρόσβαση στο Νοσοκομείο Κύμης. Έως σήμερα οι μετακομιδές των ασθενών γίνονταν με οχήματα της Πυροσβεστικής. Όλες αυτές τις ημέρες το Νοσοκομείο αποκλεισμένο βέβαια αλλά λειτουργούσε άψογα.

Αυτό δείχνει και το αποτέλεσμα της σωστής και έγκαιρης οργάνωσής του που οφείλεται στον Διοικητή του Βαγγέλη Χατζημαργαρίτη ο οποίος πέραν των διοικητικών πρωτοβουλιών του εμπνέει στους συνεργάτες του γιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό το αίσθημα της ευθύνης και της προσφοράς. Κορυφαία υπήρξε και η λειτουργία του Τομέα ΕΚΑΒ υπό τον Νίκο Κόκκο ο οποίος επίσης ξεχωρίζει για τον αλτρουισμό, την επαγγελματικότητα και το υψηλό αίσθημα ευθύνης.

Το παράδειγμά τους ας γίνει αφορμή να κατανοήσουν και όλοι οι υπόλοιποι τις ευθύνες τους ετοιμάζοντας από «χθές» το σχέδιο δράσης, ο καθένας στο τομέα ευθύνης του, για την επόμενη θεομηνία.

Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews